Preljubnici po Zodijaku: Ova tri znaka najviše varaju

 Preljubnici po Zodijaku: Ova tri znaka najviše varaju

OVAN

Ovnom vlada Mars koji je veoma agresivna planeta. Osobe rođene u ovom znaku željne su akcije, a pored toga veoma su impulsivne i sklone da se željama prepuste u sekundi. Baš zbog tih svojih osobina, veoma je verovatno da će osoba rođena u znaku Ovna, ukoliko joj se za to ukaže prilika, prevariti svog partnera. Veoma su nestrpljivi po prirodi, i lako se zasite, pa stoga mogu biti neoprezni čak i kada se radi o prikrivanju tragova prevare.

STRELAC

Strelčevi ne vole ništa što ih steže ili drži u mestu. Pored toga, veoma brzo im dosadi, ukoliko su stvari statične, te stoga mogu potražiti to što im fali u drugom partneru. Osobama rođenim u znaku Strelca možete reći sve osim da nešto “mora”. U tom slučaju, budite uvereni da se to neće dogoditi. Isto to važi i za veze, i vernost u njima. Ako smatraju da su razobljeni, vrlo je verovatno da će izlaz potražiti na neki način, a prevara je svakako jedan od njih.

Foto: Shutterstock

RIBE

Osobe rođene u znaku Ribe privlače suprotnosti. Iz tog razloga postoji verovatnoća da će u vezi biti neverni, jer će ih privući ono što je različito od onoga što imaju. Ribe spadaju u one znakove koje život žive noseći ružičaste naočare, pa im stoga često deluje da je “trava zelenija u tuđem dvorištu”. Pored toga, vrlo lako se prepuštaju svojim fantazijama, posebno ukoliko nisu srećni u vezama u kojima se nalaze.

Ukoliko je vaš partner rođen u nekom od ovih znakova, to ne znači da je sklon varanju. Mnogo faktora utiče na to da li će osoba biti verna u vezi ili ne, uključujući i podznak pod kojim je osoba rođena.