Oni će imati razlog za slavlje: Zodijak otkriva koga će u 2019. pratiti uspeh

 Oni će imati razlog za slavlje: Zodijak otkriva koga će u 2019. pratiti uspeh

JARAC

Budite spremni da zasijate! Vaše je vreme! Počećete da se osećate vrlo dobro zbog svojih veština.

Postoji šansa da će početi da se otvaraju neke nove stvari koje ste možda započeli u prošlosti iz razloga što ste toliko zadovoljni sa svojim veštinama. Pazite na teškoće u svojim emotivnim odnosima.

Moraćete da zaista ostanete usresređeni na održavanje romantike ove godine. Na ovom putu doživećete nekoliko prepreka. Ali ako držite glavu gore i uspete da to savladate, vi ste neko na koga se treba ugledati.

ŠKORPIJA

Vaše novopronađene energije blještavo sjaje! Vedri ste, sveži i živahni! Svi će primetiti vašu energizovanu vibraciju. Međutim, ove će godine doživećete i neke padove.

Oni će vas na kraju samo jačati i budimo iskreni, u poređenju sa drugim znakovima, moći ćete da to rešite s lakoćom. Ove godine čekaju vas dve prilike.

Možete otići na put u drugu zemlju, ili ćete možda umesto toga imati mentalno / duhovno putovanje. Ljubav je jaka, naročito u avgustu mesecu.

Foto: Shutterstock

DEVICA

Ovo će biti vaša godina. Vaše mentalno i fizičko stanje će ove godine biti na vrhu. Pripremite se, imaćete sjajnu godinu.

Ako ste preživeli ovu godinu, možete učiniti sve. Početak godine trebalo bi da teče bez ikakvih problema. Nakon meseca maja možete naići na neke prepreke.

Budite oprezni u poslu. Postoje neke zmije na tom polju koje ne zanima vaš najbolji interes.

BLIZANCI

Nova će godina biti moćna za vas. Spremni ste i 2019. je spremna za vas. Ovo će biti vaša godina. Ostavite sve loše osećaje i negativnost u prošlosti – vreme je za novi početak.

Problemi s vašim vezama počeće da se rešavaju. Ne dopustite da negativnost odnosa zaguši svetlu budućnost koja vam dolazi. Ako osećate kao da vam drugi žele loše ili da pokušavaju da vam naškode, samo se klonite od njih.

Oni nisu vredni vašeg vremena i energije. Pristižu vam mnogo bolje stvari.

Zeljana Vuletic