Zavirite u ormare majki i baka i nađite modne dodatke koji će biti hit ove jeseni

 Zavirite u ormare majki i baka i nađite modne dodatke koji će biti hit ove jeseni

Pored garderobe i obuće koja će ove jeseni biti veliki hit, akcenat je i na akesoarima, koji će na različit način upotpuniti vašu odevnu kombinaciju.

Sezona pred nama pravo je vreme da svoje “mini” torbe sklonite po strani. Naime, najveći svetski dizajeneri smatraju da se velike torbe vraćaju na velika vrata, kao i da će tokom jeseni napraviti pravi bum. Koža, tekstil, šare – nebitno je, dokle god se u torbu možete spakovati za vikend putovanje. Ako niste ljubitelji glomaznih torbi, “pederuše” su idealno rešenje za vas. U poslednje vreme su pravi hit a i veoma su praktične.

Čarape, bilo da su dokolenice, nadkolenice ili unihop trebalo bi da postanu sastavni deo vašeg garderobera kada se radi o trendovima ove jeseni. Možete ih kombinovati uz bilo koju obuću, a pored toga što ćete biti primećeni, biće vam i toplo.

Iako su crne najpopularnije, čarape u boji, ove jeseni biće potpuni hit. Crvene, teget, sive, bordo i braon su neke od boja koje se mogu videti na modnim pistama. Takođe, popularne su i one sa šarama i različitim motivima.

Ešarpe, marame i veliki vuneni šalovi takođe će biti veoma popularni tokom narednog perioda. Nosite ih oko vrata, na glavi, oko glave ili na ručkama od torbe. Sigurno je da šta god odaberete, nećete pogrešiti.

Dok nas sunce još greje, najbolje bi bilo da zaboravite na sićušne naočare za sunce koje su tokom leta bile u trendu. S hladnijim vremenom, vraćaju se glomazne, crne naočare, koje se veoma lako kombinuju uz svaki odevni predmet.

Kada se radi o nakitu, tokom narednih meseci u trendu će biti dugačke ogrlice, kao i kombinovani zlatni i srebni nakit. Ukoliko niste ljubitelji ogrlica, taj trend možete zameniti narukvicama.

Ove jeseni, kada je u pitanju nakit na rukama “manje je više”. Sat i jedna do dve narukvice na ruci biće potpuni hit. Što se minđuša tiče – okrugle “alke” srednje veličine, sa ili bez kristala, zadržaće se i ove jeseni kao modni trend.

One koji su ljubitelji klasičnog stila, obradovaće činjenica da se broševi, zakačeni na saoke, marame, ali i garderobu i te kako vraćaju u trend.

Zeljana Vuletic