Ni sam ne veruje: Ovo je najseksi muškarac godine (FOTO)

 Ni sam ne veruje: Ovo je najseksi muškarac godine (FOTO)

Među onima koje je izbor popularnog magazina iznanadio bio je i sam glumac.

“Nema šanse. Stvarno?”, čudio se Elba kad su ga nazvali zaposleni iz časopisa i saopštili mu da je izabran za najseksi muškarca godine.

“Da budem iskren, bio je to lep osećaj. Lepo iznenađenje – ego trip zasigurno”, dodao je britanski glumac koji je postao 33. najseksi muškarac po izboru magazina “People”.

Danas slovi za najlepšu ženu u svetu filmske industrije, evo kako je izgledala pre 30 godina (FOTO)

Ova laskava titula pripala je 2017. Blejku Šeltonu, a među najseksi muškarcima prethodnih godina našli su se glumci Nik Nolti i Džoni Dep. , Denzel Vošington, fudbaler Dejvid Bekam…

Poznat je po ulogama narko bosa Rasela “Stringera” Bela u seriji “Doušnici”, detektiva Džona Lutera u seriji “Luter” i Nelsona Mandele u biografskoj drami “Mandela: Dug put do slobode”. Dobitnik je nagrade Zlatni globus u kategoriji najbolji glumac u mini-seriji ili TV filmu. Za ovo priznanje bio je nominovan ukupno šest puta, a takođe ima i četiri nominacije za Emija.

Značajnije filmske uloge ostvario je u kriminalističkoj drami “Američki gangster” i blokbasterima “Prometej”, “Bitka za Pacifik”, “Tor” i “Tor: Mračni svet”. Pored glume bavi se hip hop i soul muzikom, a kao di-džej poznat je pod pseudonimom Big Driis. Otac je dvoje dece- ćerke Isan (16) i sina Vinstona (4).

 

View this post on Instagram

 

NYC!!!!!

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on

[banner]

Zeljana Vuletic