Astrolozi otkrivaju: Ovi horoskopski znakovi nemaju sreće u ljubavi

 Astrolozi otkrivaju: Ovi horoskopski znakovi nemaju sreće u ljubavi

RAK

Rakovi su veoma osećajne osobe, koje žive za romantiku i ljubav. Međutim, baš zato što nose ružičaste naočare u svakom trenutku, to ih sprečava da stvari sagledaju objektivno, i veoma brzo se vežu – često za pogrešne ljude. Astrolozi tvrde da to što se u svakom odnosu zaleću i daju maksimum od sebe, dovodi do suprotnog od onoga što oni žele – a to je veza u kojoj će biti voljeni i poštovani onako kako oni vole.

LAV

Prema astrolozima osobe koje su rođene u ovom znaku, uvek su one koje se trude da im veza uspe. Naime, čak i kada vide da njihov odnos propada, daće maksimum da on ipak opstane, a to ih najčešće košta vremena, emocija i živaca – jer se ipak završi krahom. Pored toga, Lavovi mogu biti iskorišćeni upravo zbog svoje želje da im veza uspe.

ŠKORPIJA

Škorpije su veoma strastvene, ali i tvrdoglave osobe. Upravo zbog toga, mnogi bi rekli da nemaju sreće u ljubavi, jer nije svako spreman da se nosi sa njihovim temperamentom. Škorpijama, za razliku od druga dva znaka, nije problem da pronađu ljubav, već da  ostvare dugu i stabilnu vezu.