Ovo se nikome, ali nikome neće dopasti: Otkriveno šta će se desiti u trećem nastavku filma “Seks i grad” (FOTO)

 Ovo se nikome, ali nikome neće dopasti: Otkriveno šta će se desiti u trećem nastavku filma “Seks i grad” (FOTO)

Priča o trećem nastavku filma “Seks i grad” pojavila se još prošle jeseni, a poznato je da postoji i scenario.

Problem je nastao kada je zvezda istoimene serije Kim Katral odlučila da ne glumi u trećem delu, zbog sukoba s koleginicom Sarom Džesikom Parker.

Fanovi su razočarani jer znaju da postoji čitavo poglavlje koje prati živote Keri, Šarlot, Mirande i Samante, a nikada nećemo moći da saznamo šta se desilo.

Foto: Printscreen/Youtube

Međutim, u emisiji “Origins, novinar Džejms Endrju Miler otkrio je najvažniji detalj trećeg dela čuvenog filma. Naime, kako je rekao, Zverka, najveća ljubav Keri Bredšo, kog igra Kris Not, na početku filma umire od srčanog udara dok se tušira.

Foto: Printscreen/Youtube

Radnja filma se nakon toga svodi na to kako se Keri oporavlja od njegove smrti, a manje na odnos četiri najbolje prijateljice.

Foto: Printscreen/Youtube

Postoje spekulacije da upravo Kris Not tako i želeo, jer nije bio zainteresovan za detaljnije i sladunjave scene u filmovima “Seks i grad”.

“Zaista nisam uživao u nekim scenama. Stvarno mrzim otrcane stvari, jer sam malo ciničan. Scena na kraju prvog dela sa cipelom i ormarićem – mrzeo sam je. Ja sam timski igrač, ali nikad nisam uživao u filmovskim nastavcima jer su previše emotivni, a ni humor nije bio ni probližno odbar kao u seriji”, rekao je Not.

Drugi deo filma “Seks i grad” izašao je 2010. godine i pored mnoštva kritika zaradio je skoro 300 miliona američkih dolara.

Zeljana Vuletic