Sećate ga se kao malog Zlatka iz serije “Metla bez drške”, danas ga ne biste prepoznali (FOTO, VIDEO)

 Sećate ga se kao malog Zlatka iz serije “Metla bez drške”, danas ga ne biste prepoznali (FOTO, VIDEO)

Gluma u seriji koja je obeležila odrastanje nekadašnjih klinaca bila je njegova usputna stanica, proistekla iz učešća u horu Kolibri. Kako je jednom prilikom izjavio kao i svako dete- glumac nije bio svestan šta radi i zašto, osim činjenice da je ideja o glumi u seriji veoma zabavna.

“A pošto sam već bio ispred kamera većinu svog života, bio sam nesvesno profesionalan pa mi šest radnih sati nije palo previše teško. Glumom se nisam ozbiljnije bavio od završetka “Metle”, najpre zato što me ne zanima i zato što se nisam za to školovao. Ponekad se pojavim u nekoj sitnoj ulozi u reklamama, serijama i filmovima koje režiraju moje kolege sa studija, čisto radi obostrane zabave”, ispričao je Vladimir Marković Looney ranije za medije.

Marković je bio angažovan na projektu “Pinkove zvezde”, a radio je i na emisijama “X Factor” i “Ja imam talenat”. Na period “Metle bez drške” gleda s nostalgijom, a kaže da su on i Zlatko čiji je lik tumačio u seriji potpuno drugačiji.

“Na primer, on voli šnenokle, a ja ih prezirem”, rekao je ranije Marković.

Pored Vladimira i Marka Panić koji je tumačio lik Duška u seriji je učestvovala i velika glumačka ekipa u kojoj su između ostalih bili: Eva Mezei, Gala Videnović, Slobodan Beštić, ali i Milan Gutović, Neda Arnerić, Milena Dravić, Vesna Trivalić, Voja Brajović, Vera Čukić, Anica Dobra, Branimir Brstina, Petar Kralj, Dragan Nikolić i Rahela Ferari.