Psiholozi otkrivaju: Kojim stvarima privlačite, a kojim odbijate muškarce od sebe

 Psiholozi otkrivaju: Kojim stvarima privlačite, a kojim odbijate muškarce od sebe

Samopouzdanje – apsolutno svaki muškarac voli žene koje imaju visoko mišljenje o sebi i svesne su svojih kvaliteta. Pored toga, važno je da je ona svesna svojih mana i da ih je prihvatila. Nesigurnost je osobina koju muškarci povezuju sa nezrelošću.

Smisao za humor – muškarci vole nasmejane žene, koje su komunikativne i društvene. Ukoliko ima smisao za humor, i zna da se šali na svoj kao i na tuđ račun, to im je pun pogodak.

Inteligencija – istraživanja su pokazala da su inteligentne žene privlačije od onih koje mogu da se pohvale samo dobrim izgledom. Većina muškaraca kraj sebe želi partnerku sa kojom će moći da razgovara o različitim temama, a da se muškarci plaše pametnih žena – je zabluda.

Sa druge strane, postoje i one stvari koje će ih odbiti.

Najpre to je nesigurnost – jer nijedan muškarac ne želi ne poverenje u svojoj vezi. Ukoliko je žena nesigurna u sebe, neće imati poverenja u njega i njihov odnos, a to je nešto što ih najviše odbija.

Loše navike – psovke i poroci su takođe jedno veliko “ne”, ukoliko kraj sebe želite ozbiljnog muškarca. Ove osobine ne priliče jednoj ženi koja drži do sebe, i muškarci to znaju.

Posesivnost – Ukoliko je sve o čemu razmišljate u vašoj vezi, krajnji cilj i brak, budite sigurni da ćete vremenom oterati muškarca od sebe. Muškarci žele da se osete slobodnim, te preterana posesivnost i ljubomora, nisu nešto što žele kada je njihova partnerka u pitanju.

Zeljana Vuletic