Žiri nije znao šta ih je snašlo: Sve su do sada mogli da vide, ali ovaj čovek je s druge planete (VIDEO)

 Žiri nije znao šta ih je snašlo: Sve su do sada mogli da vide, ali ovaj čovek je s druge planete (VIDEO)

Naime, mađioničar Mark Spelman (46) izveo je nesvakidašnji trik u ovom popularnom šou, a korisnici društvenih mreža rešili su da ponovo podele video koji je zadivio skoro sve koji su imali priliku da ga pogledaju. A do sada ga je pogledalo više od 20 miliona ljudi širom sveta.

Naim, predstavljajući se članovima žirija Mark je rekao da je magija u njegov život ušla pre dve godine i da ga je zauvek promenila. Rekao je da se u publici nalazi njegova supruga.

Mark je najpre članovima žirija dao nekoliko zadataka, jedan je trebalo da izabere bojicu bilo koje boje, drugi kartu iz špila, treći da slučajnim redosledom okrene Rubikonovu kocku i poslednji, Sajmon, da nasumice zaokruži reč u omiljenoj knjizi Markve supruge.

Kada su članovi žirija završili zadatak, takmičar im je ispričao kako je njegovoj supruzi u trudnoći dijagnostikovan rak dojke, ali je uprkos svemu na svet donela zdravu devojčicu, njihovu ćerku Izabel.

Njegovu priču pratile su fotografije i video zapisi koji su se smenjivali na video bimu, a koje je Mark snimio pre dve godine. Ono što je neverovatno je da je malena Izabel točno pogodila što će koji član žirija da izabere.

Ova magija oduševila je sve članove žirija, voditelje, ali i gledaoce koji su danima šerovali ovaj fenomenala nastup. Mark je direktno otišao u finale, jer mu je voditeljski par dao zlatnu pozivnicu.