Astrolozi tvrde: Pripadnice ovih horoskopskih znakova su najgore supruge

 Astrolozi tvrde: Pripadnice ovih horoskopskih znakova su najgore supruge

Kao što, prema Zodijaku, nisu svi muškarci materijal za brak tako nisu ni žene. Iako to zavisi od ličnog osećaja i želje, astrolozi tvrde da se ove dame najteže prilagođavaju životu u dvoje.

ŠKORPIJA

Pored toga što su veoma iskrene, žene rođene u znaku Škorpije su veoma samostalne, jake i imaju visoke standarde. Baš iz ovih razloga mnogi astrolozi kažu da su najzahtevnije supruge, sa kojima retko ko može da se nosi. Sa njima se ne vredi upuštati u svađu, jer ćete sigurno izgubiti.

OVAN

Jednu stvar sigurno ne želite, ukoliko planirate svoju budućnost – da vas neko požuruje. Ženski pripadnici ovog znaka poseduju upravo tu crtu, sklone su da požuruju stvari, bez da o njima prethodno promisle. Njihova brzopletost, često je uzrok mnogo loših odluka, a to je još jedna stvar koju ne želite, kada birate bračnog partnera.

BIK

Žene koje su rođene u ovom znaku su veoma nezavisne i posvećene karijeri. Ukoliko ih povredite, okrenuće se i otići bez obzira na to šta vi uradili. One jednostavno znaju koliko vrede, i da su sposobne da žive same, pa tako ne trpe ničije ispade. Ako sa njima želite da ostvarite dugoročnu vezu, moraćete mnogo da se potrudite i da budete pažljivi.