Sigurni znaci koji otkrivaju da vaš partner pati za bivšom

 Sigurni znaci koji otkrivaju da vaš partner pati za bivšom

Ukoliko ste u vezi s nekim ko je “sveže raskinuo” obratite pažnju na sledeće signale koji ukazuju da vaš dragi ipak nije preboleo bivšu ljubav.

Često vam priča o bivšoj devojci

To što će bivšu devojku spomenuti s vremena na vreme nije problem i nemojte biti ljubomorni zbog toga jer je to prirodno budući da je s njom provodio vreme pre nego što je upoznao vas, ali ako se to dešava često u “neobaveznom” razgovoru znajte da mu je ona i dalje u srcu.

FOTO: Shutterstock

Stalno vas upoređuje sa njom

Upoređivanje s bivšom može se tolerisati u prvim danima veze, ali ukoliko se to nastavi i posle mesec dana to je signal da nešto u vašem odnosu ne štima. Takođe, iako rečenica “ti kuvaš sto puta bolje od nje” može da vam laska, poređenje sa bivšom nikada nije poželjno.

Ona mu je i dalje najbolja drugarica

Naravno da nećete prigovarati ako je sa bivšom zadržao prijateljski odnos, ali ako dobre vesti prvo deli sa njom, i često odlaze na piće posle posla, vreme je da se zabrinete.

Zadržao je njene poklone

Ako i dalje spava u majici koju mu je ona poklonila za rođendan, pije jutarnju kafu iz šolje koju mu je ona donela s putovanja, u sobi još uvek drži ram sa njenom fotografijom i ne želi da ga ukloni ni posle vaše verbalne intervencije, uklonite vi njega iz svog života.

I dalje je u odličnim odnosima s članovima njene porodice

Redovan je gost na proslavama članova njene porodice, kao i na večeri kod njene mame? Koliko god da vam se on dopada, priznaćete da ovo ne zvuči dobro, i trebalo bi da vas zabrine ukoliko planirate ozbiljnu vezu.

Izvor:skmagazin.rs

Zeljana Vuletic