Odlike gospodina Savršenog: Muškarci gledajte i učite kako da osvojite svaku ženu

 Odlike gospodina Savršenog: Muškarci gledajte i učite kako da osvojite svaku ženu

Mnogi muškarci su nesigurni kada je osvajanje žena u pitanju i često se plaše odbijanja. Međutim, kako bi određena dama pala na vas, potrebno je da pratite samo nekoliko ustaljenih koraka i da se toga pridžavate uvek.

Budite jasni u svojim namerama

Ako postoji jedna stvar koja nervira sve žene to je kada vidi da je muškarac posmatra, ali ne želi da napravi prvi korak. Nemojte biti takav tip muškarca. Žene vole samouverene koji će im jasno staviti do znanja da ih žele i da će uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi uspeli da ih osvoje. Naravno, ne mora uvek muškarac napraviti prvi korak, ali je to svakako odličan početak.

Pažljivo slušajte šta priča

Sigurno znate da se skoro sve žene žale na to kako muškarci čuju samo ono što žele – i to ih izluđuje. Ako želite da osvojite žensko srce bez imalo muke, onda slušajte sve što ima da vam kaže i aktivno učestvujte u konverzaciji. Bez obzira na to gde se nalazite, potrudite se da se oseti kao da je jedina u vašem okruženju i budite sigurni da će potpuno “odlepiti” za vama.

Kao što muškarci vole da vide negovanu i sređenu ženu, isto tako i one vole da vide muškarca koji vodi računa o svom izgledu. Kada želite da impresionirate neku damu na “prvu loptu”, izgled će biti ključni faktor. Stoga, povedite računa o tome kako se oblačite i izgledate, kako biste povećali svoje šanse. Ne morate biti u odelima non stop, ali bilo bi poželjno da trenerke ostavite za “po kući”.

Budite uporni

Ali ne i dosadni, naročito ako vam jasno stavi do znanja da ne želi ništa sa vama. Ipak, žene vole da se igraju zavođenja isto koliko i muškarci, pa će stoga pokušati da se odalje od vas, kako bi videle da li ste spremni da se borite za nju. Stoga, čak i ako vam se učni da nije zaintersovana, nastavite sa udvaranjem, na kraju će se isplatiti, baš zato što svaka žena pored sebe želi muškarca koji će joj bez obzira na situaciju uvek poklanjati pažnju.

Pokažite samopouzdanje

Ukoliko želite da osvojite ženu, a naročito ukoliko je ona svesna svojih kvaliteta, moraćete da pokažete da i vi verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Uostalom, nijednoj ženi nije privlačan muškarac koga će ona morati da “vuče” kroz život. Sve žene i te kako mogu biti same i uspešne, ali na kraju dana, najbolje je kada pored sebe imaju muškarca koji će im čuvati leđa.

Pažnja, pažnja i samo pažnja

Ne moraju to biti skupi pokloni, niti bilo šta ekstravagantno. Jedna poruka za dobro jutro, otvaranje vrata, sitnice su koje ženama ulepšaju dan. Sa druge strane, to su i lepi maniri, a s njima ne možete pogrešiti. Sve žene vole kulturne i pametne momke. Ako se žena pored vas oseti voljenom i poželjnom čak i kada nije skockana, budite sigurni da ste osvojili njeno srce.

Zeljana Vuletic