Humanitarna akcija Kreativnog pera “Svi smo mi Deda Mraz”: Spremni novogodišnji paketići i paketi za najugorženije

 Humanitarna akcija Kreativnog pera “Svi smo mi Deda Mraz”: Spremni novogodišnji paketići i paketi za najugorženije

Svaki paket upotpunjen je unikatnim poklončićem i čestitkom, koje su deca sa svojim roditeljima, vaspitačima i nastavnicima pripremila na Novogodišnjoj radionici u VOS Kreativno pero.

Humanitarna akcija pokrenuta je sa željom da se najmlađima iz ugroženih društvenih grupa, ali i starim, zaboravljenim licima, pošalje poruka da su važni.

Foto: Kreativno pero

Namera im je da ovogodišnja humanitarna akcija “Svi smo mi Deda Mraz” izađe iz okvira Kreativnog pera, jer zajedno uvek možemo više i to su prepoznali i uz nas se našli: humanitarna organizacija “Nađi Raula”, Karić fondacija, Vila Aleksandar Orašac, Brian Lack&Co International, Moj Super Raspust, OC Smartacus, BKTVNews, Delić transport, VIZ Connection, Ruck Peclavus Serbia, restoran Mandala.

VOS Kreativno pero zahvaljuje se deci, njihovim roditeljima i zaposlenima, kao i svim prijateljima koji su još jednom pokazali da su ljudi velikog srca svuda oko nas.

Foto: Kreativno pero

Predstavnici Asocijacije roditelja, VOS Kreativno pero i humanitarna organizacija Nađi Raula će odneti novogodišnje paketiće deci primaocima socijalne pomoći u Nišu i posetiti i Dom Kulina, dom za smeštaj dece i starijih ometenih u razvoju i uručiti im donaciju.

Takođe, biće podeljeni novogodišnji paketići deci primaocima socijalne pomoći u Smederevskoj Palanci.

Mališane koji će Novu godinu dočekati u KBC “Dr Dragiša Mišović”, bolnici za dečje plućne bolesti i tuberkulozu obradovaće 31.12.2018, ali i korisnike usluga domova za stara lica Surdulica i Bežanijska kosa.