Kraljevska “buntovnica” : Cccc…trudna Megan opet krši pravila (VIDEO)

 Kraljevska “buntovnica” : Cccc…trudna Megan opet krši pravila (VIDEO)

Uprkos strogim pravilima ponašanja kojih se moraju pridržavati svi članovi kraljevske porodice, supruga princa Harija očigledno predstavlja izuzetak. Svesno ili nesvesno, tek Megan Markl često u javnosti “vodi svoju politiku” kada je ponašanje u pitanju.

Evo šta je kraljevska “buntovnica” ovog puta uradila.

Megan je na svojoj prvoj božićnoj misi pohrlila da zagrli devojku koju je prepoznala s Instagrama, i koja je pratila vojvotkinju od Saseksa dok je bila aktivna na ovoj društvenoj mreži. Iako je članovima kraljevske porodice strogo zaranjeno grljenje sa fanovima, trugna Megan prišla je devojci, koja je držala natpis sa svojim korisničkim imenom s Instagrama, i zagrlila je.

Ovo nije prvi put da vojvotkinja grli svoje fanove, isto je uradila i na turneji u Australiji.

https://www.instagram.com/p/Br2pCLalu7S/?utm_source=ig_web_copy_link

 

https://www.instagram.com/p/Br3KGm1FjOD/?utm_source=ig_web_copy_link

Megan je za Božić nosila odeću s potpisom Viktorije Bekam, a sve oči su bile uprte u nju i Kejt Midlton, zbog pisanja medija da se njih dve ne slažu baš najbolje. Megan i Kejt su to opovrgle i smeškale su se okupljenim fanovima i kamerama.

Podsetimo, bivša glumica Megan Markl (37) iznenadila je mnoge, kada se u prelepoj crnoj prišanoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak, pojavila na dodeli modnih nagrada u Londonu.

Zeljana Vuletic