Kako ukrašavate novogodišnju jelku, govori dosta o vašem karakteru (FOTO)

 Kako ukrašavate novogodišnju jelku, govori dosta o vašem karakteru (FOTO)

Sada vam otkrivamo koje crte karaktera vas krase, shodno dekoracijama kojima ukrašavate praznično drvo.

1. Minimalistička jelka

https://www.instagram.com/p/BrGw4eeFHbB/?utm_source=ig_web_copy_link

Vaša jelka je skoro savšeni trougao sa ukusnim ornamentima koji se slažu. Težite čistim, pravim linijama. Vaš nameštaj je boje svetlog drveta i preferirate klasično belo posuđe. Volite jednostavnost u privatnom životu, ne volite da započinjete svađe i najsrećniji ste kada je sve na svom mestu.
2. Retro jelka

https://www.instagram.com/p/Bqz_gg3ADGH/?utm_source=ig_web_copy_link

Ako je vaše drvo drečavo ružičasto, belo ili neke pastelne boje, definitivno odišete vajbom 50′ ih godina.
Volite modu i vickastog ste karaktera, bez namere da radite nešto što svi drugi žele. Ako je neko individualac, vi ste!

3. Staromodna jelka

https://www.instagram.com/p/Br6is5JFXUJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Možda na vašoj jelki neće biti pravih sveća, ali će sigurno biti prigušenog svetla od lampica. Vaši klasični ukrasi, kakvih više i nema u prodaji (ne računamo kineske imitacije), pokazuju da gajite stare vrednosti i da ste pomalo zatvoreni. Ko vas voli, smatra vašu prirodnu zanimljivom, kome niste toliko dragi, misli da ste rigidni i kruti.

4. Tradicionalna jelka

https://www.instagram.com/p/Br1VqOVBi6j/?utm_source=ig_web_copy_link

Vaša jelka ima treperavu svetlosti i male okrugle staklene ukrase, kao i mnoštvo figura golubica. Vi ste neko ko ceni tradiciju i volite pravila u životu, uz malu dozu sujeverja kojeg se držite.

5. Jelka sa ručno pravljenim ukrasima

Volite da radite stvari na svoj način i nezavisni ste po svaku cenu. Takođe, dosta ste samokritični i volite da rešavate probleme tačno kada je vreme za njih.

6. Mala jelka

https://www.instagram.com/p/Br7QaMLldAL/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi ste stalno u pokretu i život vam je jedna velika avantura. Nemate vremena da se bavite ukrašavanjem doma i spremanjem istog. Volite novogodišnje praznike, ali prosto nemate vremena da se angažujete oko kupovine velike jelke i ukrasa.

7. Jelka sa fotografijama i sličicama

Velika je verovatnoća da ste već postali roditelj ili imate unuke i cenite porodične vrednosti iznad svega. Umesto savršenih ukrasa, vi ste više za ramove slika, figure od papira i makarona koje je napravilo vaše dete. Najlepša stvar kod praznika je ta što vam ostaju neprocenjive uspomene, koje su vam najvažnije.

8. Čarli Braun drvo

Ako je vaša jelkica suvonjava i kriva sa svega par ukrasa, prava ste dobrica koja ne može da odbije čoveka u nevolji. Vaš život je bogat ljudima, životinjama i predmetima u kojima vidite potencijal gde ga drugi ne vide, zbog toga vas porodica i prijatelji najviše vole.