Domaća kisela čorba idealan način da okrepite organizam (RECEPT)

 Domaća kisela čorba idealan način da okrepite organizam (RECEPT)

Potrebno je:

  • pola kilograma svinjskog mesa
  • veza šargarepe
  • celer
  • dve glavice crnog luka
  • dva krompira
  • dva čena belog luka
  • peršun
  • dve kašike sirćeta
  • aleva paprika
  • so, biber

Priprema:

  1. Iseckajte meso pa stavite da se kuva.
  2. U posebno loncu skuvajte šargarepu, celer i krompir, pa kad omekša dodajte u meso.
  3. Sitno iseckan crni luk propržite na ulju i brašnu dok ne porumeni, pa dodajte alevu papriku.
  4. Ulijte luk u čorbu,
  5. Kad čorba provri, dodajte so i biber.
  6. Pre služenja, u tanjir dodajte sirće, sitno iseckan beli luk i peršun.

Prijatno!