Slavni par u braku već 34 godine, a sve je počelo neverovatnim telefonskim pozivom

 Slavni par u braku već 34 godine, a sve je počelo neverovatnim telefonskim pozivom

Naime, u proleće 1984. godine slavna američka glumica listala je magazin “Rolling Stone” i na stranicama kultnog časopisa ugledala lice tada 36-godišnjeg Kristofera Guesta.

https://www.instagram.com/p/BsDrDCinznx/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako ga dotad nikad nije srela, prstom je uperila u njegovu sliku i prijateljici Debri Hil rekla: “Ovo je muškarac za kojeg ću se udati”. Njena prijateljica, inače scenarista i producent serijala “Halloween”, odgovorila je: “To je glumac Kristofer Guest, upravo je snimio odličan film ‘This is Spinal Tap’. Znam njegovog agenta”.

https://www.instagram.com/p/BpFJHqKFBTb/?utm_source=ig_web_copy_link

Džejmi Li Kertis nazvala je njegovog agenta, rekla mu da bi volela da izađe s Kristoferom i ostavila svoj broj telefona, ali glumac je nije nazvao.

Nekoliko meseci kasnije glumica je večerala u restoranu “Hugo” u West Hollywoodu s prijateljima kad je krajičkom oka spazila Kristofera tri stola dalje. Mahnuo joj je i ona je mahnula njemu. Međutim, samo nekoliko minuta kasnije otišao je bez ijedne izgovorene reči.

Holivudska glumica bila je uverena da je Kristofer Guest izbegava. Međutim, prevarila se. Dan kasnije nazvao ju je i pozvao na sastanak. Ostalo je, kako kažu, istorija.

Zaprosio ju je nakon samo dva meseca zabavljanja, odnosno šest meseci otkako je videla njegovu fotografiju u magazinu “Rolling Stone”. Sudbonosno “da” izgovorili su 18. decembra 1984. godine. Usvojili su devojčicu dve godine kasnije, a 1996. i dečaka.

Iako su u braku imali mnogih problema, kao što je alkoholizam s kojim se Džejmi Li Kertis godinama borila, ostali su zajedno 34 godine.

https://www.instagram.com/p/BiDkFZEFo2e/?utm_source=ig_web_copy_link

Što je njihova tajna?

“Nemoj se razvesti”, našalila se glumica kad su joj postavili to pitanje.

“Mogla bih da napišem knjigu s bračnim savetima, a naziv bi bio “Nemoj otići”. Postoji ona izreka: ‘Ostani u autobusu, krajolik će se promeniti’. Kada imaš lošu nedelju, ostani u autobusu jer ćeš pogledati kroz prozor i za nekoliko dana prizor će biti prekrasan. Mislim da se ta izreka može primeniti na skoro sve aspekte života. Nisam ljubitelj romantike. Ja sam realista. Poštujem svog supruga i ne želim da ga napustim”.

Zeljana Vuletic