Posle pet godina braka, probudio se i suočio sa zastrašujućim saznanjem o supruzi (VIDEO)

 Posle pet godina braka, probudio se i suočio sa zastrašujućim saznanjem o supruzi (VIDEO)

Venčali su se 2004. godine, a kasnije su dobili četvoro dece, tri sina i ćerku. Međutim, 28. januara 2009. život bračnog para iz Australije naglo se promenio.

Vejn Mejers je bio na poslu, gde je radio kao vozač viljuškara. Najednom se onesvestio za volanom jer je doživeo srčani udar i dehidrirao je usled visokih temperatura. Njegova supruga Šarlin bila je u bolnici uz njega i čekala kada će se probuditi.

Kada se probudio nije se sećao ničega, čak nije znao ni gde se nalazi niti kako se zove. Šarlin je ušla u njegovu sobu i čula reči koje će joj zauvek ostati u sećanju: “Dakle, ti si moja supruga?”.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Vejn se vratio u 1989. godinu kada nije poznavao Šarlin, dvadeset godina života mu se izbrisalo u sećanju. Dijagnostikovana mu je amnezija, a uzrok je bio dehidratacija. Iako se najčešće sećanje brzo povrati, Vejnov slučaj je bio veoma težak.

Posle nekoliko dana provedenih u bolnici, Šarlin i Vejn su krenuli kući, nakon što ga je majka uverila da moje da veruje svojoj supruzi. Šarlin se trudila da mu vrati sećanje pokazujući mu stare porodične fotografije i gledajući s njim njihove omiljene filmove, ali sve je bilo uzaludno.

Ona i deca su Vejnu pokazivali najnovija dostignuća tehnologije, ali i govorili mu o događajima koji su obeležili istoriju u proteklih dvadeset godina. Iako se Šarlin nadala da će mu biti bolje, Vejnovo stanje je bilo nepromenjeno. Međutim, posle izvesnog vremena Vejn se ponovo zaljubio u Šarlin.

Vejn se vratio na posao, a on i Šarlin su se ponovo venčali pet godina posle Vejnovog srčanog udara.