Nedeljni horoskop: Ribe neka očekuju novac, Jarčeve čeka iznenađenje početkom nedelje

 Nedeljni horoskop: Ribe neka očekuju novac, Jarčeve čeka iznenađenje početkom nedelje

OVAN

Vikend ste videli kao oslobođenje od svih obaveza, ali nastavljate već od ponedeljka istim tempom. Bićete u nekoj vrsti euforije. Potrebna su vam nova nadahnuća. Nećete sada da razmišljate o tome koliko ste bili dobri ili loši tokom prethodne godine već gledate napred. Treba pripaziti prvih par dana u samoj komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom. Ako su već postojale svađe, to može da se izvitoperi. Pred kraj nedelje poznanstvo biće Strelac ili Jarac. Zdravstveno donji deo tela vam je osetljiv.

BIK

Radite sve po svojoj intuiciji i bićete uspešni. Iako se neki mešaju u vaše planove, misle da znaju bolje od vas nisu u pravu, vi znate najbolje samo što vam je potrebno vreme. Možete u društvu upoznati važnu osobu za dalju poslovnu saradnju. Slobodni Bik očekuje poziv iz inostranstva, treba biti u vezi sa nekim ko ima smisla za humor, druženje, manje provodi vreme u kući. Tu će ovaj suptilni i strastveni znak naći svoj unutrašnji mir i sreću. Zauzeti uživaju na kraćem putovanju. Zdravstveno možete imati problem sa išijasom.

BLIZANCI

Mnogo ste opterećeni privatnim poslom, nikako da stanete i da se odmorite, nešto prepustite i partnerima sa kojima delite posao. Budite pažljivi pri trošenju novca. Neki od vas razmišljaju da završe rad sa firmom. Nije vreme za to, ali kad nešto odlučite onda to i sprovedete. Ako ste raskinuli trajnu ljubavnu vezu ne treba previše patiti jer ta ljubav ionako nije bila iskrena, ako ste u braku vama se još neko dopada. Osoba se bavi poslovima administracije, marketinga, organizacije. Zdravstveno čuvajte bubrege.

Foto: Shutterstock

RAK

Rakovi su sposobni za sve poslove kojih se prihvate ili im se ponude. Ova nedelja je dinamičnija od prethodne. Prvih par dana teže, donosi napor i iscrpljivanje, već u drugoj polovini nedelje očekujte neverovatan i neočekivan preokret. Vaš valadar Mesec u Ribama pa Ovan, govori da duboko razmišljate o putovanjima koja su vezana za posao. Ako ste u vezi sa osobom tipa Merkura, Blizanci ili Devica, povedite računa o pristupu partnera, jer može biti razdražljiv, osetljiv na svaku reč. Osetljive su vam oči i koža.

LAV

Želite brzu zaradu, ali to može samo da se desi u poslednja dva dana u nedelji, već posle morate da tražite ozbiljnije sisteme za zaradu. Budite oprezni u trošenju novca jer vi ste tip koji svakako gubi kontrolu nad sobom kada je davanje novca u pitanju ili dajete sve ili ništa. Emotivno ste zaljubljeni u osobu koja je neko ko radi po ceo dan u kancelariji. Ne volite toliko zalaganje na poslu partnera pa ćete odlučiti da odete na neko putovanje kako biste bili što duže zajedno. Neke osobe iz ovog sazvežđa mogu imati problem sa plućima.

DEVICA

Mesec u Ribama govori o vašoj požrtvovanosti da sve sami odradite do poslednjeg minuta. Opterećeni ste bez potrebe, bilo bi lepo da se opustite i sve pustite da ide svojim tokom. Ova sedmica je vaša i pravi put da zablistate. Potrebna vam je ljubav, iskrena. Imate čišćenje uma koje vam pomaže da shvatite svoje želje. To je dobro za Device, jer neće u budućnosi stvarati idealizaciju partnera, stalno tražiti nekog iz sna. Zdravstveno jačajte duhovno telo.

VAGA

Vi želite mir, svoju slobodu, slobodu misli, duha, reči. Sigurno ste dominantni, ali nekada preterujete misleći da će svi da se vrte oko vas. Oni koji su u vezi ili braku opušteno žive posle teških dana. Poslovno obratite pažnju na jednu Ribu ili Strelca koji mogu da vam budu od pomoći. Možete imati nerazumevanje ili gubitak finansija, zbog loše odrađenog posla. Tu svakako treba da se zaustavite i poslušate savete. Bavite se svojim zdravljem jer zbog ovakvog života može da vam pada imunitet.

ŠKORPIJA

Najbolji partner za vas u ovom trenutku je osoba rođena u znaku Strelac, težak sam početak nedelje. Od toga zavisi tok poslovanja i ambicije do kraja sedmice. Možete imati problematičan psihološki pristup poslu koji radite. Pomoć u samom načinu rada potražite od Jarca ili Bika. Škorpije koje su imale vezu i raskinule, mogu imati problem s istim partnerom, koji će nastojati da vezu vrati na staro. Možete osetiti izvesne pritiske, pozive telefonom koji nisu prijatni. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC

Upravo planeta Venera u vašem znaku govori da se pre svega dobro provedete i odmorite. Naravno da vam je posao važan, ali samo ako je nešto lakše. Bavite se poslovima koji će vam doneti prosperitet i novac, to znate odlično sami da prepoznate. Strelac žena koja je u vezi ili braku, mora da razmišlja o zajedničkoj karijeri i poslovanju sa partnerom, dok muški Strelčevi imaju dobar posao sa centralnom Evropom. Neki Strelčevi mogu biti poslovno vezani za istočne zemlje i tamo pronaći sebi ljubav pa čak i brak.

JARAC

Emocije su posebno naglašene u ovom periodu, ne samo zbog Venere u vatrenom znaku već zbog te konjunkcije koja vas čini moćnim. Kako god ovo je period kada zauzeti moraju da paze na svoj ljubavni život jer nije sigurno da će ostati verni partneru. Vikend i početak naredne nedelje može da bude iznenađenje za one Jarčeve koji traže svoju drugu polovinu. Vodolija vas je zapazila, ne ustručavajte se da pokažete ljubav. Poslovno ste mirni jer imate novca koji će vam pomoći da se organizujete za dalje. Zdravlje – odlično!

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Ako radite u nekoj velikoj državnoj instituciji, očekujte velike promene, treba se čuvati loših saradnika, osoba koje vole da lažiraju stvari, ljubomore. Novac vam ide preko osobe koja je na visokoj poziciji. Imaćete šansu da upoznate osobu koja vam je mentalno bliska. Verovatno je to osoba slobodnijeg razmišljanja i shvatanja ljubavi, ali nije neko sa kim opstajete, ipak vam je potrebna vernost. Vaga ili Škorpija bi bili dobri partneri tokom nedelje. Zdravstveno čuvajte srce, stomak.

RIBE

Potrebna vam je jaka i mlada energija. Pokrenite se na poslove koji traže istraživanje, duhovni rad, novac od nedelje ili ponedeljka. Vi ste spremni za nove izazove koji mogu da vam donesu samo dobru i uspešnu sedmicu, imate sreće. Uživajte u onome što radite, biće novca. Vreme je da se zaljubite, ne preterujte u samoći. Iskoristite dobro vreme za poznanstvo i početak nekih novih ljubavi. Ribe u braku očekuje lepo turističko putovanje. Zdravstveno imate dobar imuno sistem.