Horoskop za sredu, 16. januar: Rakovi pazite na neočekivane troškove, Ribe očekujte poslovni preokret

 Horoskop za sredu, 16. januar: Rakovi pazite na neočekivane troškove, Ribe očekujte poslovni preokret

OVAN

Očekuje vas prilika da dođete do bolje zarade, finansije vam se značajno stabilizuju. Emotivno ste zadovoljni i srećni pored voljene osobe. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete da ćete tokom ove faze biti skloni gojenju i da ćete biti skloni preterivanju sa hranom generalno. Potrudite se da sebe po ovom pitanju malo disciplinujete.

BIK

POSAO: Iako nije sve krenulo po vašem planu i situacija se stalno menja, nije sve potpuno van vaše kontrole. Potrudite se da napravite neki red.
LJUBAV: Neodlučni ste u vezi vaše budućnosti sa partnerom. Mnogo toga među vama je nerešeno i oboje to osećate.
ZDRAVLJE: Osetljiva bešika.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete pogrešiti ako danas sklapate neku novu saradnju. Najbolje bi bilo da važne odluke donesete neki drugi dan
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom nije najbolja i oboje nosite deo krivice. Razmislite o tome šta stvarno želite od voljene osobe.
ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

RAK

POSAO: Moguća je prolazna finansijska kriza usled novih neočekivanih troškova.
LJUBAV: Iako ste materijalno obezbeđeni, osećate da vam partner ne pruža sve. Teško vam je da doprete do njegovih iskrenih misli i emocija.
ZDRAVLJE: Pazite na štitnu žlezdu.

LAV

POSAO: Danas bi bilo najpametnije da ništa ne rizikujete. Sve probleme koji se možda jave ćete pre rešiti igrajući na sigurno.
LJUBAV: Postaje sve jasnije da vaš partner nije ono čemu ste se nadali u početku i da ne može da ispuni vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Glavobolja vas često prati.

DEVICA

POSAO: Sa osobom rođenom u znaku Riba možete da ostvarite povoljnu poslovnu saradnju. Posao sklopljen sa Jarcem vam neće doneti dobit.
LJUBAV: Bilo bi dobro da se distancirate od svih negativnih emocija koje trenutno vladaju u vašoj vezi i da pokušate sami da shvatite u kom pravcu želite da nastavite.
ZDRAVLJE: Tegobe vezane za krvotok.

VAGA
POSAO: U periodu koji vam predstoji bićete opterećeni mnogim obavezama koje niste očekivali.
LJUBAV: Vaš partner meša prijatelje i porodicu u vaše probleme, a vi se ne slažet da je to rešenje. Pokušavate da to prekinete.
ZDRAVLJE: Zglobovi su vam osetljivi.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovni problemi se komplikuju do te mere da vam je jasno da ne možete sami, ali ne znate ni kome da se obratite za pomoć.
LJUBAV: Iako je voljena osoba tu za vas i pruža vam podršku i saosećanje, ona nema rešenje za vaš problem.
ZDRAVLJE: Kičma vam je ponovo osetljiva.

STRELAC

POSAO: Dolazi vam period olakšanja. Moguće je da ćete konačno rešiti neki problem iz prošlosti koji je dugo stajao po strani.
LJUBAV: Moguće je da ćete ponovo ostvariti kontakt sa nekom osobom sa kojom ste imali ljubavnu avanturu u prošlosti.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

JARAC

POSAO: U fazi koja vam dolazi ćete protraćiti mnogo vremena na rešavanje administrativnih problema.
LJUBAV: Ako otvoreno pokažete partneru šta vas muči, ovo je vreme kada možete da očekujete razumevanje i dobru volju od njega.
ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate.

VODOLIJA

POSAO: Osoba dosta starija od vas će vam pomoći da ostvarite većinu svojih poslovnih ambicija. Ovo je vreme da budete stvarno vredni i posvećeni.
LJUBAV: U vaš život ulazi nova osoba koja će izazvati pomešana osećanja. Ne uliva vam dovoljno poverenja, ali želite da joj se prepustite.
ZDRAVLJE: Prijaće vam rekreacija.

RIBE

POSAO: Danas je moguć veliki preokret po pitanju posla. Možete očekivati uzbudljiv i dinamičan dan.
LJUBAV: Polako se približavate svojoj simpatiji. Razvijate bliskost i neka nova osećanja, a ni ona nije ravnodušna prema vama.
ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i puni energije!