Predlog za nedeljni ručak: Sočne pileće lazanje (RECEPT)

Kako biste pripremili ovaj ukusan ručak, potrebno vam je:
- pakovanje kora za lazanje koje se ne kuvaju
- 200 mililitara slatke pavlake
- 300 grama pilećeg belog mesa
- 200 grama trapista
- dve šargarepe
- ulje
- mešavina začina po želji
Priprema:
- Mešavinu rendane šargarepe i piletine isečene na kockice prodinstajte na blagoj vatri nekoliko minuta.
- Potom dodajte pavlaku i kuvajte neko vreme dok se ne zgusne.
- U vatrostalnu činiju koju ste prethodno nauljili poređajte jedan red kora, potom stavite fil i kečap, i tako dok ne dođete do vrha.
- Po vrhu izrendajte, ili poslažite trapist.
- Spremljen ručak prekrijte aluminijumskom folijom a potom pecite na 200 stepeni, maksimalno 45 minuta.
- Nakon toga, skinite foliju i vratite u rernu, kako bi se napravila korica na vrhu.
Komentari