Nedeljni horoskop: Lavove očekuje poboljšanje finansija, pozitivni ljubavni preokret kod Strelca

 Nedeljni horoskop: Lavove očekuje poboljšanje finansija, pozitivni ljubavni preokret kod Strelca

Ovan

Imaćete mnogo poslovnih obaveza i verovatno ćete morati da radite na boljoj organizaciji u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete neko manje razočarenje. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem možete da imate probleme sa stomakom, varenjem, crevima. Veoma je važno da maksimalno pazite na svoju ishranu.

Bik

Pred vama je period u kojem ćete imati manje obaveza i odmor od posla i napornog tempa iz prethodnog perioda. Na polju ljubavi očekuje vas početak nove veze. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji srčani problemi o kojima bi trebalo da povedete računa, a i donji deo stomaka će vam takođe biti prilično osetljiv u ovom periodu.

Blizanci

Moguće je da ćete u vezi privatnog posla tokom ove faze morati da donesete neke važne odluke. Kada je u pitanju ljubav, osećate veće zahlađenje između vas i partnera. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa probavom, usporenim metabolizmom a postoji i sklonost ka gojenju. Nije vam dobar period i osetljivi ste.

Foto: Shutterstock

Rak

Praktični ste i sistematični pa lako donosite nove poslovne odluke tokom današnjeg dana. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljivo poznanstvo sa mlađom osobom od vas. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su neki prolazni problemi vezani za grlo, sinuse, sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imuni sistem.

Lav

Očekuje vas poboljšanje finansija kao i neka važna nova dešavanja na poslovnom planu. Na polju ljubavi vas ne očekuju veće promene tokom ove nedelje jer ste nekako nezainteresovani. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa grlom, ali i sa sluzokožom usta i nosa kao i sa zubima. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Devica

Nije vam povoljan period i vrlo je moguće da nećete sada biti u stanju da donesete prave odluke na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, još uvek patite za nekom osobom iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, očima, niskim pritiskom i nesvesticom. Današnji dan vam je povoljan za odmor i trebalo bi da izbegavate naprezanje.

Vaga

Imaćete neke kočnice na polju posla. Iako imate dobre ideje, sada ne možete da ih ostvarite kako ste želeli. Kada je u pitanju ljubav, očekujete više inicijative od voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi zbog nervoze i stresa. Važno je da tokom ove nedelje nađete dovoljno vremena da se posvetite sebi i relaksaciji.

Škorpija

Pred vama je period u kojem možete da očekujete dobre odnose na poslovnom planu. Na polju emocija vas očekuje zanimljiv flert sa osobom iz kruga prijatelja. Kada je u pitanju polje zdravlja, velike su šanse da ćete u toku ovog perioda imati probleme sa cirkulacijom u nogama, kao i sa nožnim zglobovima pa o tome povedite računa.

Foto: Shutterstock

Strelac

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne dogovore na poslovnom planu ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete pozitivne preokrete. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost i osećaj slabosti, nemoći. Bićete skloni poteškoćama i komplikacijama na ovom planu.

Jarac

Očekuje vas povoljna nedelja tokom koje ćete imati mogućnost da pravite željene promene. Na polju ljubavi vas očekuju nove avanture, poznanstva i uzbudljiva dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su problemi zbog prekomernog unosa alkohola. Očekuje vas faza u kojoj ćete morati da počnete da menjate svoje loše navike.

Vodolija

Finansije će vam tokom ove nedelje biti dosta bolje. Možete da očekujete pozitivno stanje na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, muči vas ljubomora i nepoverenje. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete brže da se regenerišete i da rešite probleme koje imate iz prošlosti. Moguće je da ćete se oporaviti od nekih poteškoća.

Ribe

Pred vama je period u kojem možete da očekujete novo poslovno partnerstvo koje će biti veoma dobro za vas. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem je moguć početak nove ozbiljne veze. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su neke manje hormonalne smetnje ili sitni ginekološki problemi, ali nema naznaka za veće poteškoće.