Prevario je trudnu devojku, a onda je usledila osveta koja bi uništila svakog muškarca (FOTO)

 Prevario je trudnu devojku, a onda je usledila osveta koja bi uništila svakog muškarca (FOTO)

Ona je saznala da je dečko prevario dvaput, prvi put pre nešto više od dve godine, a drugi put kad je bila trudna s njihovim prvim detetom.

Nakon raskida, ona je odlučila da mu se osveti. Naime, na društvenim mrežama je objavila oglas da prodaje Xbox konzolu za samo 400 dinara. Inače, gejmeri znaju da ove konzole mogu koštati i više od 100.000 dinara.

Osim toga, prodaje i skupocene slušalice, gomilu igrica, a Džordžija napisala je da ga je stavila na prodaju jer je saznala da je spavao s drugom ženom.

“Poklonila bih ga, ali moram da kupim novi kuhinjski nož s obzirom na to da je stari u njegovim automobilskim gumama”, napisala je u oglasu.

Foto: Facebook/Printscreen

Objavu je upotpunila emotikonom koji se smeje, a dočekalo ju je mnoštvo poruka podrške. Britanski Daily Mail prenosi kako je objava podeljena više od 25 hiljada puta, a jedan korisnik napisao: “O moj Bože, ne mogu da prestanem da se smejem!”

“Uvek sam razmišljala da ću, ako mi nešto loše uradi, razbiti njegov Xbox. Međutim, znala sam da će ga još više razbesneti ako ga prodam. Želela sam da ga ponizim, a nakon što sam objavila oglas na Fejsbuku, osećala sam se mnogo bolje”, rekla je Džordžija za britanski The Sun.

Dodala je da joj je momak slomio srce.