Nije mogao da veruje šta ga je snašlo: Tajkun otkrio jezivu tajnu, pa pobesneo zbog bivše supruge

 Nije mogao da veruje šta ga je snašlo: Tajkun otkrio jezivu tajnu, pa pobesneo zbog bivše supruge

Takođe, prevareni Mejson nudi i novčanu nagradu od nešto više od 5.500 evra osobi koja mu otkrije pravog oca trojice sinova za koje je 21 godinu mislio da su njegovi.

Ričard, suosnivač online servisa Money Super Market, razveo se od Kejt 2006. godine, koja je posle razvoda dobila 4.5 miliona evra, i mesečno na račun alimentacije za dečake još 3.500 evra.

Međutim, Mejson je dve godine otkrio da ima cističnu fibrozu, naslednu bolest zbog koje je sterilan ceo život. Nakon ovoga, Kejt je priznala da je povremeno varala supruga, ali nije otkrila s kim. Posle testa očinstva, utvrđeno je da milioner nije otac 19-godišnjih blizanaca, dok je najstariji sin (23) odbio testiranje.

Ričard je sada oženjen i zalaže za DNK testiranje sve novorođenčadi kako bi se sprečile ovakve situacije.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155647403309888&set=a.423106969887&type=3&theater

Kejt živi u vili vrednoj milion evra.

Kada je ova priča dospela u javnost preko Mejsona, blizanci su prekinuli komunikaciju s njim, dok ga je najstariji sin podržao.

“Tata, kao što sam ti objasnio još na početku, nikad nećeš prestati da budeš moj tata bez obzira na sve. Naravno da ćemo ostati u kontaktu, to se nikad neće promeniti. Uvek ću biti tu za tebe, kao i ti za mene. Volim te”, rekao je.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7fkT_-AUiw

Ričard je nedavno rekao da mladiće gleda kao svoje sinove i da mu nedostaju.