Da li je ispravno postupila? Mlada izbacila roditelje i dvoje dece sa svadbe, mnogi su je podržali

 Da li je ispravno postupila? Mlada izbacila roditelje i dvoje dece sa svadbe, mnogi su je podržali

Nime, na pozivnicima jasno je, tvrdi, navela da na svom venčanju ne želi prisustvo dece. Stoga je par koji je došao na svadbu s dvoje male dece izbacila,  jer nije htela da joj deca pokvare veliki dan.

“Par koji sam izbacila s venčanja nisu naši baš bliski prijatelji, ali žena je dugogodišnja porodična prijateljica pa sam se osećala dužnom da je pozovem na venčanje”, napisala je mlada.

Za vreme samog venčanja pustila je sve goste da budu prisutni jer je smatrala da će neto doći po decu pre odlaska na proslavu u restoran.

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Međutim, na proslavi par je i dalje bio s decom. S obzirom da je bilo puno gotsiju, mlada je poslala svog organizatora venčanja da reši taj “problem”.

“Svi su plesali i pili i zabavljali se, a jedno dete koje plače i drugo koje trči naokolo nisu bili deo tog plana,” napisala je.

Kada je organizator otišao da zamoli par da ode s proslave, počeli su da se svađaju, a kada sam došla pomislili su da sam došla da smirim situaciju i spasim ih. Ali sam im samo pojasnila da sam ga ja poslala da ih udalji s proslave jer sam jasno navela u pozivnicama da ne želim decu na svom venčanju. ”

Nastala je neuprijatna scena o kojoj su svi kasnije pričali, a to je upravo ono što je ova mladenka, kako tvrdi, htela da izbegne.

Na pitanje je li zaista uradila nešto grozno, mnogi su joj u komentarima napisali kako njen postupak nije bio neprimeren jer je jasno dala do znaja šta želi i ne želi na svom venčanju.