Lekari su joj dali godinu dana života, a a onda joj je verenik zadao još jedan udarac

 Lekari su joj dali godinu dana života, a a onda joj je verenik zadao još jedan udarac

U januaru 2017 lekari su joj prognozirali još oko godinu dana života. Nesrećna Emily, tada je počela da planira svoje venčanje s verenikom Džejmi Smit sa Novog Zelanda. Ali, upravo je on zadao još jedan bolan udarac ovoj devojci, ostavivši je tek nedelju dana pre venčanja i to porukom preko Fejsbuka.

Emili veruje da je to uradio zato što se naglo udebljala, a uzrok tome bili su steroidi koje je uzimala kao deo plana lečenja. Kaže da se u šest nedelja udebljala za pet konfekcijskih brojeva, dobila je 30 kilograma.

“Napisao je da više ne želi da bude sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je užasno. Plan je bio da se venčamo u avgustu 2016. godine, ali smo morali to da odlozimo so marta 2017. godine, jer sam išla na operaciju. Pričali smo i o tome da bih mogla da zamrznem jajne ćelije kako bi jednog dana mogli da imamo decu pomoću veštačke oplodnje ako mi bude bolje u budućnosti”, ispričala je Emili, piše Daily Mail.

“Sada ne osećam ništa prema njemu. Povredio me, ali nema smisla uznemiravati se zbog toga. Moram biti jaka u svemu tome” rekla je.

Džejmi kaže da nije ostavio Emili već je ona napustila njega. Pre strašne bolesti, Emili je bila vitka i bavila se modelingom. Verenika je upoznala u Australiji u koju je odselila 2012. godine s mamom, tatom i bratom u potrazi za boljim životom.

“Bila je mlada i uspešna devojka, imala je kuću i dobar posao, vodila je bar, a takođe je radila kao model i hostesa u noćnom klubu. Bila je živahna, zabavna i pomalo divlja. Uvek je bila marljiv radnik. Cvetala je, voljela život, a sada je sve nestalo” rekla je njena majka.

Da nešto nije u redu s njom posumnjali su nakon serije napada, ali u početku su mislili da je to zbog posla i stresa.

“Svet nam se raspao kada nam je lekar rekao dijagnozu. Ne znam kako smo došli kući”, dodala je.

Vratili su se u Veliku Britaniju i sada na stranici GoFundMe.com pokušavaju da prikupe novac za lečenje imunoterapijom, čija je cena 30.000 funti.

Emili je već uspela da živi duže nego što su lekari prognozirali, a nada se da će pomoću vakcine dobiti još malo vremena.