Našla ljubav na sahrani svog sina: Ona ima 73 godine, a on 19 i žive u srećnom braku (FOTO)

 Našla ljubav na sahrani svog sina: Ona ima 73 godine, a on 19 i žive u srećnom braku (FOTO)

Almeda ima 73 godine, a Gari 19. Ona je ranija bila u braku 43 godine, ali na svom You Tube kanalu rekla je kako je ipak Gari njena srodna duša.

“Bila sam udata 43 godine, ali u tom odnosu nije bilo nežnosti, ljubljenja, grljenja… Nije bilo romantike. Gari i ja stalno udeljujemo komplimente jednom drugom i ljubimo se. Uživamo u našoj vezi. Kad upoznate pravu osobu, znate da ne želite da izgubite taj osećaj”, rekao je Almeda.

Prvi put su vodili ljubav prve bračne noći, a prethodno su jedno drugo opisali kao “prekrasne ljubavnike”.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=139224273099567&set=ecnf.100010359842140&type=3&theater

“Seks je bio prekrasan, kao iz najluđih snova. Ona je stvarno žena mojih snova, a fizički aspekt veze ne može biti bolji”, rekao je mladić, koji je pre braka bio u vezi sa ženom od 77 godina.

Almeda je pokrenula i vlastiti talk show “Girl’s Talk” na kojem deli savete.

“Znam da svi imaju mnogo pitanja za mene, a osvrnuću se na svoja dva braka i iz njih izvući savete za druge”, poručila je Almeda.

Nakon venčanja, koje su organozovali za samo šest dana, preselili su se u Almedinu kuću s jednim od njenih unuka koji je, inače, tri godine stariji od Garija.

“Nisam tražila mladog muškarca, Gari je jednostavno došao. Čim sam ga videla, znala sam da je on taj”, rekla je Almeda.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=135605293461465&set=ecnf.100010359842140&type=3&theater

Robert, Alemdin sin, preminuo je u 45. godini nakon infarkta.

“S prvim suprugom Donaldom bila sam u braku 43 godine. On je preminuo 2013. godine nakon što je sedam meseci proveo u bolnici zbog komplikacija s dijabetesom. Nakon njegove smrti, vratila sam se poslu u Volmartu sva u suzama, a moje kolege su me sve vreme ispitivale što nije u redu. Duboko u sebi znala sam da samo tražim srodnu dušu”, ispričala je ova žena.

Gari je shvatio da ga privlače starije žene još kao osmogodišnjak kad mu se svidela učiteljica u osnovnoj školi. Osvrnuo se i na prošlu vezu i rekao kako se sa 77-godišnjakinjom osećao zarobljeno, jer su se mnogo svađali.

Almeda je Garija videla na sahrani, a odmah je primetila njegov šarmantan osmeh i pomislila da je on taj.

“Uočila sam ga na suprotnoj strani crkve i nisam mogla da prestanem da ga gledam.  Došao mi je kao neka jarka svetlost koja se probija kroz tugu zbog gubitka sina. Na izlasku iz crkve, došao je do mene i izrazio mi saučešće. Tada nismo imali mnogo vremena, ali meni je to bilo dovoljno. Idućih nekoliko meseci nisam mogla da prestanem da mislim na Garija, a nisam ni sanjala da i on misli na mene.”

Mladić je rekao kako ga je istog trenutka osvojila prekrasnim plavim očima. Ubrzo ih je “spojila” njegova ujna Lisa koja ih je odvela na porodični ručak u piceriju.

“On je bio tačno onakav kakvog sam ga zapamtila. Taj osmeh, bio je baš veoma zgodan. Oboje smo bili prenervozni da bismo jeli, a u jednom trenutku on je pao sa stolice”, seća se Almeda.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=148608332161161&set=ecnf.100010359842140&type=3&theater

Ipak, postojalo je pitanje koje je jednostavno morala da mu postavi.

“Gledaj, ja imam 71 godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe? On je stisnuo moju ruku i rekao mi kako su godine samo broj”, bila je radosna Almeda.

Te noći, nakon što su došli na druženje kod Lise, Gari ju je iznenadio crvenim ružama i narukvicama za rođendan koji je bio nekoliko dana pre.

Iako zvuči neverovatno, njihove porodice i prijatelji ih podržavaju i dali su im svoj blagoslov. S vezom su se složile čak i Garijeva mama (48) i baka (71).