Greške koje prave mukarci a zbog kojih će se pričati da su loši u seksu

 Greške koje prave mukarci a zbog kojih će se pričati da su loši u seksu

Ubrzani rad bokova poput bušilice

Ako se muškarac naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, verovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana koautoka knjige ‘Moregasm: Babeland’s Guide to Mind-Blowing Sex”. Možda se žuri se jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživeti orgazam. Svakako se preporučuje polaganiji ritam koji će ženi doneti više užitka, dodaje seksologinja.

Foto: Shutterstock

Izbegavanje klitorisa

Iako se klitoris često naziva čarobnim dugmetom, neki muškarci ga izbegavaju u seksualnom odnosu. Priuštite svom partneru kratak vodič o klitorisu, odnosno otkrijte mu kakvi vam dodiri najviše odgovaraju. Muškarcu treba pokazati vrata ako ga izbegava jer očigledno nije zainteresovan za žensko zadovoljstvo u spavaćoj sobi, upozorava doktorka.

Hvalisanje veličinom penisa

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog polnog organa. Ako ste i dalje zainteresovane za njega najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savetuje seksologinja.

Insistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu dostići vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vredan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se naglas zapita zašto to još nije postigla.

Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

Foto: Shutterstock

Posezanje za mobilnim sekundu nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji se neposredno nakon postizanja vrhunca okrenu i zaspu u krevetu, ali u današnje vreme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim kako bi proverili šta ima novo na društvenim mrežama.

Najbolje bi bilo da telefone izbacite iz spavaće sobe i tako sprečite ovakve situacije koje mogu povrediti ženska osećanja. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje doktorka.