Nedeljni horoskop: Jednom znaku stiže veća i bolja zarada, a evo koga prati sreća cele nedelje

 Nedeljni horoskop: Jednom znaku stiže veća i bolja zarada, a evo koga prati sreća cele nedelje

Ovan

Imaćete neku nervozu i brigu oko posla koja će vam predstavljati određene prepreke tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete flert sa osobom iz kruga prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuje generalno stabilno stanje, bez većih tegoba. U prvom delu ove nedelje možete da imate manje probleme sa nesanicom.

Bik

Opušten period je pred vama pa nećete imati previše poslovnih obaveza. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima za pokazivanje ljubavnog interesovanja. Kada je u pitanju polje zdravlja, pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa nervnim sistemom, grčevima u mišićima, kao i prolazne tegobe sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay

Blizanci

Poslovne promene su pred vama, period koji vas očekuje može da donese važna dešavanja na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, imate stabilno stanje sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa kičmom i leđima pa se ne preporučuje da tokom ovog perioda podižete težak teret. Posetite salon za masažu, prijaće vam.

Rak

Putovanje koje vas očekuje na poslovnom planu može da vam donese dosta koristi. Kada je u pitanju ljubav, spremni ste za flert, avanture, ali ne i za nešto ozbiljno. Zdravlje bi trebalo da vam bude generalno dobro. Povedite računa jedino ako imate neke probleme sa viškom vode u organizmu jer bi moglo doći do oticanja.

Lav

Očekuje vas period tokom kojeg ćete imati mogućnost da ostvarite poboljšanje finansija. Na emotivnom polju vas očekuju promene, ali i neka ljutnja, nepoverenje, problemi sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete biti osetljiviji i da ćete biti podložni problemima sa jetrom. Izbegavajte alkohol u širokom luku.

Devica

Pred vama je faza koja može da bude povoljna za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav, osećate da vam je partner posvećen i zadovoljni ste pored njega. Na polju zdravlja možete da očekujete manje hormonalne smetnje. Ženski pripadnici ovog znaka mogli bi da imaju probleme vezane za ginekološku stranu.

Vaga

Možete da očekujete da ćete tokom ove faze imati puno posla i da vam neće biti sasvim lako da se organizujete. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom ste doživeli neko razočarenje. Na polju zdravlja vas očekuju promenljivi dani. Prati vas opšta slabost organizma. Mogli biste da imate probleme koji se vezuju za pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

Škorpija

Možete da se nadate pozitivnom periodu tokom kojeg će vas sreća pratiti. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom koja će pokazati da gaji iskrena osećanja prema vama. Kada je u pitanju zdravlje, stanje bi tokom cele nedelje trebalo da bude generalno dobro. Osećate se odlično u svojoj koži i puni ste pozitivne energije!

Strelac

Možete da očekujete da ćete imati zanimljive ideje koje će doneti poboljšanje na vašem polju privatnog posla. Na polju emocija niste ni sami tačno sigurni šta želite da ostvarite. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa bešikom i donjim stomakom. Grudni koš bi takođe mogao da vam bude osetljiv pa i o tome povedite računa.

Jarac

Očekuje vas period koji može da bude na neki način malo teži za vaše polje poslovne komunikacije. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljiv flert sa jednom emotivnom osobom. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem možete da budete skloni prehladi, upalama sinusa, problemima sa plućima itd.

Vodolija

Na polju novca vas očekuje veća i bolja zarada kojom ćete biti zadovoljni. Na polju emocija očekuje vas faza koja može da bude pretežno stabilna. Kada je u pitanju zdravlje, očekuju vas problemi sa grlom ali i sa osetljivom sluzokožom nosa i usne duplje. Moguće je da ćete imati i neke poteškoće sa krajnicima.

Foto: Shutterstock

Ribe

Pred vama je period koji može da vam donese neku konfuziju, na poslu se teško sada snalazite. Na polju ljubavi ste generalno zadovoljni, iako možda imate malo veća očekivanja. Kada je u pitanju zdravlje, imaćete probleme sa čestim glavoboljama, moguć promenljiv krvni pritisak i komplikacije slične vrste. Povedite računa o sebi.