Ko bi im odoleo: Pljeskavice bez mesa slasnog ukusa (RECEPT)

Potrebno je:
- pola kilograma brokolija
- dva jajeta
- 150 grama prezli
- 150 kuvanog ili pečenog kestena bez ljuske
- glavica crnog luka
- ulje, so, biber
Priprema:
- Sitno iseckan luk propržite na ulju.
- Umućena jaja pomešajte s usitnjenim brokolijem i prezlama.
- Napravite pire od kestena pa dodajte u prethodnu smesu.
- U sve na kraju ulijte ohlađen propržen luk.
- Dodajte so i biber po ukusu, pa oblikujte pljeskavice.
- Pecite po pet minuta sa obe strane.
Prijatno!
*Ako mislite da umete dobro da kuvate, pošaljite nam svoj recept i fotografiju jela na skmagazin1@gmail.com ili u inbox na Fejsbuk stranicu, a mi ćemo ga rado objaviti.
Komentari