Šta dame žele: Tri stvari koje privlače svaku ženu + tri koje ih odbijaju

 Šta dame žele: Tri stvari koje privlače svaku ženu + tri koje ih odbijaju

Porodični i ljubavni terapeuti i psiholozi nakon niza istraživanja otkrili su šta je to što najviše privlači i odbija žene, kada je u pitanju izbor partnera.

Foto: Shutterstock

Maniri

Jedna od prvih stvari na koje će žena obratiti pažnju, a da to nije fizički izgled, jeste njegovo ponašanje, kao i način na koji se ophodi prema njoj pri upoznavanju. Ukoliko je tada ne oborite s nogu, teško da će se bilo šta promeniti.

Smisao za humor

Pripadnice lepšeg pola vole kada muškarci imaju smisao za humor i kada zapravo imaju o čemu da pričaju sa njim. Nijedna devojka ne voli muškarca kome mora “kleštima da vadi reči iz usta”.

Iako fizički izgled nije presudan, ženama je kao i muškarcima veoma bitno da pored sebe imaju muškarca koji vodi računa o tome kako izgleda.

Ne kriju osećanja

Takođe, žene vole muškarce koji od starta pokazuju da su ozbiljni u vezi sa njihovom zajedničkom budućnošću i ne libe se da pokažu svoja osećanja. Samouveren i siguran muškarac je tip koji svaka žena želi pored sebe.

Foto: Shutterstock

Ono što žene odbija jeste upravo sve suprotno od prethodno navedenog. Nekulturni, neozbiljni muškarci kojima bi žena morala da izigrava majku nisu privlačni nijednoj ispunjenoj ženi. Ukoliko će ona i pored vas, morati sve da radi sama – vrlo je verovatno da će vašoj romansi brzo doći kraj. Ženama je potreban neko na koga u svakom trenutku mogu da se oslone i ko će im pokazati da su voljene.