Zodijak otkriva: Horoskopski parovi koji će sigurno prevariti jedno drugo

 Zodijak otkriva: Horoskopski parovi koji će sigurno prevariti jedno drugo

Ovan i Bik

Privlače se na prvu loptu, a Mars koji vlada Ovnom i Venera vladarka Bika čine ih parom iz snova u kome Mars želi da dominira, a Venera se potčinjava. Ovan nije ni približno veran kao Bik, zbog čega stalno imaju rasprave oko monogamije i lojalnosti jer su ovo dvoje kada je o tome reč potpune suprotnosti.

Foto: Shutterstock

Blizanci i Vaga

Prirodni su šarmeri kada su zajedno jer njima vlada isti element. Vaga je u potpunosti zaljubljena u vrcavu prirodu Blizanca i njegov način da je mentalno stimulira. Blizancima fali mnogo posvećenosti, zbog čega se razlikuju i to može izazvati probleme u vezi kada Vaga nailazi na razočaranje.

Rak i Jarac

Potpune suprotnosti, jer Rak uživa u Jarčevom kavaljerstvu, a ozbiljan Jarac potpuno može da odlepi na senzualnost kojom Rak pleni. Ono što Jarac ne zna jeste da Rak brzo može da se smori u vezi. To je najčešće posledica toga što Jarac ne može zadovoljiti seksualne potrebe Raka.

Lav i Strelac

Vatreni znaci kod kojih dolazi do ispoljavanja Lavovog talenta u spavaćoj sobi, ali i velike potrebe za pažnjom koju Strelac ne može da mu pruži jer mora da se viđa i sa drugim ljudima. Često se svađaju oko toga kako će provodite vreme zajedno i u šta će ulagati energiju. Bez obzira na njihovu jaku hemiju, Strelac se nikada neće posvetiti kraljevskom tretmanu Lava.

Škorpija i Ribe

Mislićete da se ovde radi o dve polovine jedne savršene celine, ali strast nema nikakve veze sa tim. Ovo dvoje su previše obazrivi kada je u pitanju njihovo dobro. Varanje nije jednosmerno u ovom odnosu jer oboje mogu mnogo dobro da lažu jedno drugo iznova i iznova i da se na kraju izvuku iz svega. Ovo je odličan primer onoga da dobijete šta dajete.

Foto: Shutterstock

Vodolija i Devica

Potpuno drugačije energije, ali i slične na čudan način. Bez obzira na veliku privlačnost koju Vodolija oseća prema Devici, postoji barijera koja Vodoliju može da odnese u drugom pravcu.

Devica se nikako neće miriti sa Vodolijinom iznenadnom ravnodušnošću što će izazvati probleme među njima i dovesti do raskida.