Nedeljni horoskop: Bikovima se poboljšavaju finasije ove sedmice, Vodolije će oduševiti novo poznanstvo

 Nedeljni horoskop: Bikovima se poboljšavaju finasije ove sedmice, Vodolije će oduševiti novo poznanstvo

Ovan

Očekuju vas pozitivne okolnosti koje bi mogle da vas dovedu do toga da određene stvari na polju posla rešite. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate dobroj komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa prehladom, kašljem, kijavicom ili tegobe koje se vezuju za grip. Radite na jačanju imuniteta.

Bik

Imaćete poboljšanje finansija, a očekuje vas i prilika da nađete neki dodatni posao. Na polju ljubavi možete da očekujete novi flert krajem nedelje. Kada je u pitanju polje zdravlja, moguće je da ćete tokom ove nedelje imati pozitivne rezultate vezane za mršavljenje ako ste u proteklom periodu promenili režim ishrane i uveli aktivnost.

Blizanci

Nije povoljna faza za vaše poslovno polje, možete imati probleme sa koncentracijom. Kada je u pitanju ljubav, možete biti skloni tome da od partnera tražite više nego što on može da vam da. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje mogu da budu vezane za glavobolju, sinuse, ali i probleme sa vidom ili čestim umorom.

Rak

Moguće je da vam neće biti lako da tokom ove nedelje pređete sa reči na dela. Na polju ljubavi vas očekuje neki paralelni flert ili mogućnost za tajnu emotivnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati tegobe sa nesanicom, stresom, da ćete biti generalno uznemireni. Krajem nedelje su mogući problemi sa glavom.

Lav

Imaćete podršku prijatelja i saradnika. Pred vama je povoljan period za posao. Kada je u pitanju ljubav, od voljene osobe dobijate sve što vam je potrebno i osećate se veoma dobro kada ste zajedno. Na polju zdravlja vas očekuje generalno stabilno stanje. Ne bi trebalo da imate veće probleme, osim manjih tegoba sa cirkulacijom.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete imati nova dešavanja na polju posla koja će za vas biti važna. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna faza za ozvaničenje neke veze. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o leđima i nemojte da podižete težak teret, idite na redovne masaže koje bi mogle da vam budu veoma važne i da vam prijaju.

Vaga

Na poslovnom polju prati vas sreća pa možete lako i brzo da završite sve što vas muči ili opterećuje. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete novu avanturu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi ako budete preterivali sa unosom alkohola ili nezdrave hrane pa je to nešto o čemu bi trebalo da povedete računa.

Škorpija

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete biti skloni manjim problemima na poslovnom polju. Na polju ljubavi vas očekuju svađe i trzavice zbog ljubomore. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste upalama urogenitalnog trakta kao i problemima sa bešikom, bubrezima itd. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da se pazite.

Strelac

Pred vama je period u kojem ćete želeti da sklopite neko novo poslovno partnerstvo. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju nove ljubavne veze. Na polju zdravlja povedite računa o padu imuniteta, o mogućim problemima sa iritiranom ili suvom kožom koja bi takođe mogla da vam pravi određene smetnje. Posetite dermatologa.

Jarac

Na polju posla vas očekuje mnogo obaveza pa ćete tokom cele nedelje biti veoma užurbani. Kada je u pitanju ljubav, možete da se nadate pozitivnim vestima od voljene osobe. Na polju zdravlja se vidi moguć problem sa krvnom slikom, pa povedite računa o unosu gvožđa, moguće je da ćete biti podložni i problemima sa varenjem.

Vodolija

Osećate se jako dobro u poslovnom okruženju i sve vam ide od ruke tokom ove nedelje. Na polju ljubavi dešava se novo poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete sasvim dobro stanje. Imate mnogo energije, prija vam kretanje, bavljenje sportom i slične aktivnosti.

Ribe

Povoljan je period da pokrenete privatni posao ili da preuzmete neke nove porodične odgovornosti. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete stabilno stanje. Na polju zdravlja je naglašena osetljivost tokom prve polovine ove faze pa možete imati bolove u stomaku, ali i probleme sa bešikom, jajnicima i tome sl.