Pet moćnih rečenica koje svaka žena želi da čuje tokom vođenja ljubavi

 Pet moćnih rečenica koje svaka žena želi da čuje tokom vođenja ljubavi

Reci mi šta želiš

Mit o tome kako bi muškarci trebalo da čitaju naše misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želimo, onda to i treba da kažemo, a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi da joj ugodi.

Da, imam kondom

Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome i da je svestan važnosti odgovornog seksualnog ponašanja.

Sviđa li ti se to što radim?

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje siguran način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

Obožavam tvoje…

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

Fantastična si

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili naše? Kvalitetan seks je dvosmeran proces u kom takođe mora da vlada jednakost.