Definitivno najpoželjnije da čujemo: Ove četiri reči najviše “pale” ljude u krevetu

 Definitivno najpoželjnije da čujemo: Ove četiri reči najviše “pale” ljude u krevetu

“Sviđa mi se to”, pokazalo se kao nešto što ljude najviše pali u krevetu. Čak 76 odsto od 2.000 ispitanika reklo je da u krevetu najviše voli da čuje takvo vokalno ohrabrenje od partnera. Kod muškaraca su te reči definitivno prve na popisu, dok su kod žena na drugom mestu. Od toga ih jedino više uzbuđuju poljupci u vrat.

Osim toga, grickanje uva i kontakt očima pokazali su se kao sledeći najpoželjniji pokreti u krevetu, a 46 odsto ispitanika voli i kad se u seksualne igrice uvuku i seksualne igračke, prenosi Index.hr.

Muškarci i žene padaju na različite stvari

Međutim, istraživanje je pokazalo i da različite stvari pale muškarce i žene. Pokazalo se da muškarci više vole da zadovoljavaju oralno žene, nego obrnuto. Oko 76 odsto muškaraca reklo je da ih pali kada oralno zadovoljavaju svoju partnerku, dok je isto reklo 56 odsto žena. Čak 23 odsto dama je reklo da im padne raspoloženje za seks dok oralno zadovoljavaju partnera.

Nisu se složili ni oko analnog seksa – 52 odsto muškaraca pali pomisao na analni seks, za razliku od samo 19 odsto žena. Za 57 odsto žena analni seks je turn off.

Otkrilo se i da je najveći turn on, što se neseksualnih faktora tiče, dobar miris. Sledeće među neseksualnim faktorima je maženje u krevetu.

Istraživanje je pokazalo i da je 37. godina života godina kad ljudi iskušavaju najviše toga u krevetu.