Pun Mesec 19. februara, a na ova četiri horoskopska znaka će posebno uticati

 Pun Mesec 19. februara, a na ova četiri horoskopska znaka će posebno uticati

Blizanci

Blizanci će se baviti promenom sopstvene paradigme, pa bi ovaj Mesec mogao biti intenzivan i izazvati na površinu neka vaša potisnuta osećanja. Fokus će biti uglavnom na definisanju vašeg osećaja sigurnosti, omogućujući vam da se oslobodite ljudi i situacija koje potresaju vaš osećaj sigurnosti.

Okružite se ljudima i energijom koja će vam pomoći da se osećate sigurno i potpuno svoji. Već imate sve što vam je potrebno za samonapredovanje – samo trebate podsticaj da ga uvidite. Dozvolite ovom Mesecu da osvetli sve blagoslove koje imate i podseti vas da sve možete da učinite.

Devica

Ako ste propustili priliku da neke svoje misli manifestujete u reči i dela tokom mladog Meseca, sada imate drugu priliku i iskoristite je. Vreme je da počnete s nekim novim praksama ili da nabacite novi imidž. Ovaj pun Mesec omogućiće vam da usvojite nove stavove. Posadite seme namere i biće blagoslovljeno magičnim dodirom. Ako to želite, sada imate moć da promenite svoj život.

Strelac

Mesec je pun, kao i vaš raspored Strelčevi. Vreme je da budete slatki sami sebi i da napravite neko veliko samo-opuštanje nakon radnog dana, jer će vas u protivnom malj svakodnevice samleti dok pun Mesec ne dosegne svoj pun potencijal. “Napetosti na poslu mogu vas prisiliti da se povučete na neko vreme jer vam svakako treba neko mirno i spokojno vreme sa samima sobom.

Provedite ovaj pun Mesec kod kuće sa svojim mislima i pripremite se za izazove koji su pred vama. U ovom periodu mogu na površinu da izađu profesionalni stresovi, ali to će ti samo olakšati da ih pre rešiš. Znaj da vam malo vremena za opuštanje može puno pomoći.

Ribe

Ribe, ovaj pun Mesec biće podsticajan za romantiku u vašem životu. Oni koji još nisu sigurni da li bi trebalo da se vežu, tokom ovog perioda neće biti ništa mudriji, biće još više zbunjeni. Zato Ribe, pazite da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste previše otplivale od moguće romanse.

Sunce upravo ulazi u vaš znak pa je puno planetarnih uticaja koji će se reflektovati na vašu ionako osetljivu dušu. Proverite sa samima sobom posvećujete li sebi dovoljno prostora i vremena za razmišljanje i neka vam bude prioritet da za vreme punog Meseca ne donosite ishitrene odluke.