Horoskop otkriva: Rođeni u ovom znaku nisu čudni, već inteligentni

 Horoskop otkriva: Rođeni u ovom znaku nisu čudni, već inteligentni

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna nikada se ne guraju tamo gde se ne osećaju dobro. Tamo gde se ceni njihovo znanje, tamo se osećaju dobro. Ako nekoga ne zanimaju njihove sposobnosti, taj nikad neće imati posla s Ovnom i za njega će ovaj horoskopski znak uvek biti zagonetka. Šteta – jer od Ovnova se može mnogo naučiti.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage su totalni štreberi, ali često prevare ljude oko sebe jer snažno zrače seksepilom. Razlog tome je njihovo samopouzdanje i odlučnost. Vage uvek ostvare ono što zacrtaju. One uvek rade i govore šta žele. Posebno se razlikuju do drugih po načinu odevanja – jednostavno ne žele da pripadaju masi.

Strelac

Ako osoba rođena u znaku Strelca veruje da nešto ima smisla, to će uraditi. Svejedno mu je odgovara da li je to ustaljenim normama i šta drugi misle o tome. Stajati satima na kiši kako bi dobili ulaznicu za koncert ili fotografiju omiljene zvezde? To Strelčevima nije problem. Oni žive u svom svetu. Međutim, ko uspe da ih poseti u tom njihovom svetu, zaraziće se strašću.

Jarac

Osobama rođenima u znaku Jarca ne pada lako međuljudska interakcija. Čavrljanje je za njih strava i užas. Zašto razgovarati o vremenu i poslu, kad ima toliko zanimljivijih i napetijih tema? Jarac je pametan, povučen i često luta svojim mislima. Kad Jarac sretne istomišljenika, onda se oni zajedno utope u njihovom misaonom svetu, srećni i radosni.