Na njih se uvek možete osloniti: Ovih šest znakova Zodijaka daju najbolje savete

 Na njih se uvek možete osloniti: Ovih šest znakova Zodijaka daju najbolje savete

Astrologija je podeljena u dve grupe: na one koji daju odlične savete i one koji uvek prvo kažu nešto pa razmisle.

Ako se pitate koji znak Zodijaka daje najbolji savet, sprijateljite se sa ovih šest znakova jer će oni UVEK imati vremena kada vam zatrebaju.

BIK

Bik je prijatelj koga pitate za savet, jer ako je iko uradio sve, to je Bik. Rođeni u ovom znaku savetuju na osnovu svog bogatog iskustva i uvek će biti iskreni sa vama. Umesto da vam kaže da radite sve što mislite da je ispravno, Bik će vam reći tačno zašto je to loša ideja, znajući da ako se ne slažete sa njim, možete jednostavno ići svojim putem.

Foto: Shutterstock

RAK

Rakovi su veoma emotivno povezani s ljudima koji ih okružuju, što ga čini upravo savršenim savetnikom. Teži da bude iskren kao prijatelj, jer želi da znate kako vaši izbori mogu uticati na ljude u vašem životu. Nemojte pretpostavljati da će vas ubediti da ne radite nešto, ali bi mogli da vas pitaju da li mislite da je dobra ideja da uradite to što ste naumili. Rak je neverovatan kada se radi o emotivnim problemima, zato ga potražite kada vam je potreban savet o ljubavi i međuljudskim odnosima.

LAV

Lav je dobro upoznat sa posledicama koje donose loše odluke, pa stalno koristi priliku da vam skrene pažnju na nešto što bi moglo biti loše za vas. Često ćete čuti kako kaže: “Da sam ja na tvom mestu…” kada daje savet, jer se stavljanjem u istu situaciju bolje snalazi. Lav zna mnogo o životu i ne boji se pogrešnog izbora, jer pomaže da postanemo mudriji.

Foto: Shutterstock

VAGA

Ako bi bilo ko mogao biti imenovan kraljem saveta, verojatno bi to bila Vaga. Umesto da donosite sebične odluke, Vaga ima način da sagleda situaciju sa obe strane kako bi donela najkorektniju odluku. Vage to čine kako bi vam pokazale da neće sve ispasti u vašu korist i zato što zaista veruju da svako zaslužuje da mu se dešavaju dobre stvari. Kada vam je potreban savet o nečemu što zahteva obostrani kompromis, Vaga je prava osoba koja će vam pomoći.

JARAC

Jarac zna da ne morate uvek da prihvatite nečiji savet da biste doneli odluku u životu. Ako vam je teško da odaberete da li da budete dobar čovek ili sitničav, Jarac će vam pomoćia. Ovo se posebno vrednuje u situacijama u kojima se možda borite sa bivšim partnerom ili prijateljem i pokušavate da krenete svojim putem. Jarac veruje da će vas odgovorno ponašanje odvesti u pravom smeru, umesto da se ponašate kao dete i budete sitničavi, zato je veliki zagovornik da treba dobro razmisliti kada je reč o davanju saveta ljudima.

RIBE

Ribe su od onih ljudi koji mogu dati besprekorne savete čak iako nisu bili u istoj situaciji. Lako se prepušta svojim emocijama, ali kada tražite direktan, lični savet, poverite se Ribama. Posebno su vešti u ljubavnim situacijama. Ako odluči da vam da savet znači da vas smatra jednom od najvažnijih osoba u životu. Kada Ribe savetuju, pažljivo slušajte, jer se često vode ličnim iskustvima kada pomažu.