Lista filmova u kojima su scene seksa stvarne

 Lista filmova u kojima su scene seksa stvarne

Ovde je lista  filmova u kojima su glumci imali stvarne seksualne odnose, a da retko ko to zna.

Shortbus

https://youtu.be/H8A1dwEhSMY

Ovaj film je posebno glumačko ostvarenje na temelju kojeg se razvila priča o ženi i njenim hronikama o dostizanju orgazma, koji je glumici Sook-Yin Lee ostavio trag na daljoj karijeri, zbog čega su joj čak i na jednom poslu otkazali angažman.

9 songs

 

Ako ste se ikada pitali kako izgleda obilaziti koncerte s potpunim strancem i pri tome imati seksualne odnose, gde god stignete, evo vam odgovora. Film obiluje seksualnim scenama, koje su sve redom realne.

The Brown Bunny

https://youtu.be/TNKouo7rRlU

 

Ako se prisetite 2003, godine izlaska ovog filma, setićete se da niko nije mogao da prestane da priča o sceni  seksa između Vincent Gallo-a i Chloe Sevigny, jer su pomerili sve dotadašnje granice u snimanju seksualnih scena.

The idiots

 

Grupa prijatelja koja učestvuje u orgijama definitivno je dovoljan opis za ovaj film, u kojem su u većini situacija snimali scene simultanog seksa, ali je bilo i onih u kojima su stvarno imali odnose.

Intimacy

Film iz 2001. godine vrlo uverljivo predstavlja odnos muškarca koji se zaljubljuje u udatu ženu. Uprkos tome što se njih dvoje viđaju samo zbog povremenog seksa, priča prerasta u nešto mnogo ozbiljnije, a sam pristup odnosu glumaca netipičan je za ovakvu vrstu filmova.

Lie with me

Priča o aferi dvoje ljudi sa relativno poznatim glumcima, Ericom Balfourom i Lauren Lee Smith naišla je na loše kritike, ali uverljivom glumom i pristupom seksualnosti osvojila je srca publike.

Antichrist

https://youtu.be/w4U5rdi9w-U

Kontroverzni film sa toliko uverljivim scenama seksa, da će malo ko verovati da su u nekim situacijama zamenjeni drugim osobama.