Oni su uvek kul, čak i kad je frka: Pet horoskopskih znakova koji se snalaze u kriznim situacijama

 Oni su uvek kul, čak i kad je frka: Pet horoskopskih znakova koji se snalaze u kriznim situacijama

Odgovor je DA! Postoje znakovi Zodijaka koji su dobri u tome da ostanu mirni i žele da budu sa vama tokom intenzivnih i nestabilnih situacija.

Ovih pet znakova se odlično snalaze u kriznim situacijama:

VAGA

Vage ostaju mirne i sprečavaju da stvari postanu gore u stresnoj situaciji. Zadržavaju pozitivan način razmišljanja i ne dozvoljavajuc sebi da se fokusiraju na bilo kakvu negativnost. Neće razmišljati o najgorem scenariju ili o onome što se desilo nekom drugom u sličnoj situaciji. Preusmeravaju svoj um na pozitivu, izbacuju negativne i opasne misli i koncentrišu se na mirna rešenja.

Foto: Shutterstock

JARAC

Jarčevi su ostaju mirni jer su strpljivi i nisu impulsivni. Zastaće na trenutak i najpre se smiriti da bi mogli da razmišljaju bez naglog reagovanja i pogoršavanja problema. Oni su po svojoj prirodi navikli da rešavaju probleme i da razmatraju šta će pogoršati situaciju, a šta će je učiniti boljom. Veoma su pažljivi, mudri i uvek želite njihovu podršku zbog njihove opreznosti i inteligencije.

BLIZANCI

Blizanci ostaju zadivljujuće mirni u napetim situacijama. Nikada ne pitaju zašto ili šta ako; umesto toga, oni se fokusiraju na ono šta treba uraditi. Oni znaju da ovakvo pitanje može izazvati strah i paniku i nije od pomoći. Poslednje što Blizanci žele da urade je da problem eskalira. Oni razmišljaju o činjenicama i koji je najbolji način da se situacija popravi ili barem poboljša.

BIK

Bik je izuzetno smiren kada to treba da bude. Oni ostaju jaki i pažljivo biraju reči. Bik ima vremena da razmisli i osmisli strategiju suočavanja koja će koristiti svima. Poslednje što Bik želi jeste da ostane u beskrajnom stresu i krizi, tako da će učiniti sve što može da ublaži problem.

VODOLIJA

Jedan od načina na koji Vodolije mogu da ostanu mirne je da uvek pokušavaju da se odvoje od situacije na trenutak kako bi sabrali svoje misli. Vodolije su u stanju da drže svoje emocije pod kontrolom, tako da je to korisno u stresnim situacijama. Imaju sposobnost da sagledaju širu sliku i vide stvari iz perspektive drugih ljudi, što im pomaže da dođu do najboljeg rešenja. Vodolije su genijalne i neverovatne u stvaranju kreativnih načina da se nose sa nestabilnim okolnostima.