Feng Shui saveti za privlačenje ljubavi: Uredite dom i spremite se za pronalaženje savršenog partnera ili povećanje strasti u braku

 Feng Shui saveti za privlačenje ljubavi: Uredite dom i spremite se za pronalaženje savršenog partnera ili povećanje strasti u braku

Čudesno okruženje, gomila nereda i samoposlužna umetnička dela mogu zapravo da oduzmu ljubav.

Portal astrosky.rs preporučuje deset jednostavnih saveta za pronalaženje savršenog partnera ili za povećanje strasti u dugotrajnom odnosu ili braku.

Napravite udoban prostor za sedenje

Jedna stolica šalje glasnu i jasnu poruku budućim supružnicima: odustajte! Ako tražite ljubav, napravite prijatne aranžmane ljubavnih sedišta, sofe i stolice. Postavljanje stolica uz udoban ugao jedni drugima će signalizirati da ste spremni da pozdravite vezu.

Zamenite slike ličnih figura sa slikama srećnih parova

Umetnost ima ogroman uticaj na podsvest. Kada se okružite fotografijama, slikama, skulpturama od osamljenih figura, nosite se u skladu s tim. Zamena takvih slika sa reprezentacijama srećnih parova će vas učiniti boljim i prihvatljivim prema ljubavi.

Držite televizor van spavaće sobe

Ništa ne ubija romansu kao što je televizija kasno u noć. Ako imate problema da zaspite, pokušajte da se opustite čitanjem ljubavne poezije ili romana. Vaša podsvest će se pomeriti u skladu s tim, čineći vam virtualni ljubavni magnet.

Foto: Shutterstock

Odbacite staru posteljinu

Taj stari jastuk i ti prekrivači ne rade svoj seksualni život. Izađite i bacite jastuke, ćebad i čaršave koje vas pozivaju da ostanete u krevetu.

Spustite se na zemlju

Spavanje na ogromnom dušeku neće podstaći intimnost. Uložite u udoban ležaj veličine ukoliko želite tek da kultivišete vaš ljubavni život. Potrebna vam je jednostavnost.

Napravite prostor jedan za drugog

Izbegavajte da se vaš partner oseća preokupiranim vašom imovinom smanjujući svoj lični nered u zajedničkim delovima vašeg doma, plakara, fioke itd. Kada pokažete da ste voljni da podelite svoj fizički prostor velikodušno sa svojim partnerom, prostor otvara srce, takođe.

Povuci svoj krevet daleko od zida

Pritiskivanjem kreveta prema zidu efikasno se guraju šanse da se ljubav proširi u vašem životu. Rasporedite svoj krevet tako da ima dovoljno prostora za hodanje sa obe strane. Pre nego što to znate, bićete bliski sa svojom specijalnom osobom, umesto da zagrlite jastuk za udobnost kao da ste sami.

Napravite svoje „Gua“ svetilište za ljubav

Upotrebom prednjih vrata vašeg doma kao referentne tačke, krajnji desni ugao vašeg doma predstavlja odnose i poznat je kao „Relationship Gua“ u Feng Shui-u. Zbog toga, potrebno je da ovo područje bude intimno i pozvano. Ljubavno sedište osvetljeno podesivim osvetljenjem je idealno za ovo posebno mesto.

Foto: Shutterstock

Držite porodicu po strani

Vaša spavaća soba predstavlja vaš romantičan život. Dakle, poslednje slike koje želite da vidite ovde su fotografije drage stare mame i tate. Dečija umetnička dela i igračke takođe će podrivati vaš seksualni život. Postavite ove slike u drugim oblastima vašeg domaćinstva ali zadržite svoj privatni stil.

Misli pozitivno!

Topli tonovi poput roze i crvene mogu znatno oživeti vaš ljubavni život. Meke nijanse poput ruže, korala mogu privući nežnog partnera koji je pažljiv prema vašim potrebama, dok će smele boje, crvene boje i burgunda privući strastvenog avanturistu.