Srpski astrolog previđa: Rusija će imati tešku godinu, ovo je vreme teških dana

 Srpski astrolog previđa: Rusija će imati tešku godinu, ovo je vreme teških dana

Prenosimo vam njenu kompletnu prognozu za ovu godinu.

“Uvek je važno gde se u nekoj godini nalazi Jupiter. On je dobrotvor i na osnovu njega tumačimo kakva će nam godina biti, zapravo kolika će nam sreća biti. Tako je i u 2019, kada će se nalaziti u Strelcu.

U ponoć, ascendent je u znaku Vage, Sunce u konjunkciji sa Saturnom u Jarcu, a Mesec u Škorpiji. Sveukupno to znači da će ceo svet tražiti pravdu, koja očigledno nije bila nikako dostupna ili rešavana tokom ne samo prethodne godine, već godinama unazad. Jupiter, koji je u svom sedištu, iznad svega ima potrebu da se istakne moralom i pravdom, dok će Sunce u Jarcu znati kako da to kanališe, posebno kako je u direktnom aspektu sa vladarom Saturnom. Ovo je vreme teških dana, ali rad, disciplina i gvozdena volja mogu negde na kraju da donesu rezultate.

Mesec, koji predstavlja narod, u znaku Škorpije, ima najteži aspekat. Jedan od najvećih proroka, Nostradamus, nije voleo Mesec u Škorpiji. To je Mesec čišćenja, ali na jedan težak i bolan način. Planeta će doživeti transformaciju kroz mnoge narode, kroz istrebljenje jednog, a stvaranje nekog novog naroda. Iako je ovo teško reći, to je nešto što je planirano čak 100 godina unazad”, navodi se na sajtu astrosky.rs

“Saturn u svom sedištu predstavlja karmu, prošlost, ono što nije savladano, naučeno ranije, a sada mora da izađe u javnost, mora da se stabilizuje. Ovo je vreme kada treba učiti, baviti se istorijom i lekcijama koje su nekada davno bile važne, a sada se ponovo javljaju kao potreba da „obnovimo gradivo“.

Svet najviše zanima šta će se dešavati sa migrantima, kojih je sve više i više. U Evropi možemo i dalje da očekujemo njihovu potrebu za begom i odlaskom u neki bolji svet, poput zapadnih evropskih zemalja, Međutim, neće naići na dobrodošlicu i prijem koji sanjaju. Saturn u konjunkciji u Jarcu i približavanju planeti Pluton ne daje smiraj, već istrebljenje. Nažalost, moramo reći da će ovo ličiti na neki oblik logora ili nasilnog proterivanja. Mnoge izbeglice će morati da se vrate na staro ili na svoj izvor, baš kao što je i Saturn vraćanje na staro, tako će i oni morati da prihvate odgovornost za svoju državu i bore se za slobodu i nezavisnost.

Rusija, iako sigurna u sebe, imaće tešku godinu. Njeno suočavanje sa ostatkom sveta biće veliki napor i preispitivanje snage i autoriteta. Rusija će morati, zajedno sa Kinom, da bude balans celom svetu – Rusija kao vojno najmoćnija svetska sila, a Kina kao ekonomska.

Velikih problema biće ponovo sa istočnom Evropom. Slovačka, Poljska i Ukrajina biće pod stalnim pritiskom Velike Britanije i Amerike, koje će pokušavati da poremete odnose ovih zemalja sa Rusijom i Kinom. To će praviti tenziju i stalna ucenjivanja. Zbog toga će velike sile češće moraju da se susreću, da bi obezbedile mir i sigurnost u svetu. Interesantno je da će u Australiji biti dosta terorističkih napada, zato što je to ostrvski kontinent, i pod uticajem Neptuna, koji će tokom godine praviti kvadraturu sa Jupiterom, pa će i oni morati da traže pomoć jačih i moćnijih sila.

Kina će pokazati i svoju vojnu moć, iako će gledati da uvek bude suzdržana. Islamski svet neće mirovati i ekstremisti će biti jako organizovani, posebno u periodu pomračenja Sunca i Meseca – početkom godine, zatim u julu, i pred kraj 2019”, zaključuje astrolog Darka Cvetković.