Zaprosio je devojku na romantičnom putovanju i ona ga je odbila, zbog onog što je rekla odmah je raskinuo

 Zaprosio je devojku na romantičnom putovanju i ona ga je odbila, zbog onog što je rekla odmah je raskinuo

“Odlučio sam da zaprosim devojku na treću godišnjicu naše veze. Odveo sam je u Vijetnam, a posle nekoliko sedmica smo doputovali u Kambodžu. Nakon što smo proveli ceo dan u potrazi za hramovima koje je ona htela da vidi, vratili smo se u hotel i pomislio sam kako je to prava prilika”, napisao je mladić.

Devojka je najpre pristala, poljubili su se, a on je narednog dana planirao da gledaju romantične vodopade u Kambodži. Plan mu je propao kad je za nekoliko trenutaka ‘buduća mlada’ izašla iz kupatila u suzama jer ‘nije htela da joj uspomena na prosidbu bude iz hotelske sobe’.

Pokušao je da je smiri, ali bezuspešno.

“Mislio sam da me ceni i da nije bitno gde sam je pitao da se uda za mene. Poveo sam je na put oko sveta i napravio nešto o čemu je sanjala ceo život”, napisao je razočarani mladić, dodajući da je zaprosio s prstenom vrednim devet hiljada evra, u hotelu s pet zvezdica.

Ona je objasnila da je ‘razočaralo i kako je zaprosio’, pa mu je sugerisala da ponovi sve, ‘malo bolje’ ovog puta. Nakon toga, njemu više nije bilo do zamišljanja zajedničke budućnosti, pa je odlučio da raskine s njom na putu do kuće. Mnogi su se na Redditu na njegov opis problema složili da je devojka ‘plitka’, i da ‘ne bi trebalo ni da bude s njom’ kad ona ne ceni sve što je uradio za nju.