Nedeljni horoskop: Blizanci očekujte važna poslovna dešavanja, Škorpijama nova ljubav kuca na vrata

 Nedeljni horoskop: Blizanci očekujte važna poslovna dešavanja, Škorpijama nova ljubav kuca na vrata

Ovan

Očekuje vas period u kojem ćete imati nove ideje na polju posla. Kada je u pitanju ljubav, postoji mogućnost da vam se svidi zauzeta osoba ili da uđete u neku platonsku vezu. Na polju zdravlja vas očekuju problemi vezani za cirkulaciju, srce, krvne sudove, ali i tegobe sa nervozom kao i sa nesanicom.

Bik

Sklopićete nova poznanstva koja će vam biti bitna i u poslovnom i u prijateljskom smislu. Na polju ljubavi očekuje vas šansa za flert, ali još nema početka veze kod vas. Kada je u pitanju zdravlje, u narednom periodu biste mogli da budete skloni manjim problemima koji su psihosomatski. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

Blizanci

Očekuju vas nova važna poslovna dešavanja koja bi mogla da vode do napredovanja. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da se polako udaljavate od partnera, da se hladite. Na polju zdravlja možete da rešite neki problem koji ste imali sa kostima i kičmom. Posvetite se svom zdravlju i uspećete da ostvarite oporavak i poboljšanje.

Rak

Imaćete dosta sreće na svim poljima tokom ove nedelje, a posao će pogotovo da vam krene kroz saradnju sa inostranstvom. Na polju ljubavi očekuje vas novo poznanstvo. Kada je u pitanju zdravlje, ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Generalno se dobro osećate i puni ste energije. No, ako vas muče oči ili vid, posetite lekara.

Lav

Imaćete puno sreće na polju finansija, očekuje vas neka dobra uplata i poboljšanje na tom polju. Kada je u pitanju ljubav, tokom ove faze za vas nema većih promena. Na polju zdravlja se vidi višak energije i potreba da vežbate i da budete fizički akitivni. Ako budete bili preterano pasivni, imaćete probleme sa nervozom i sklonost ka svađama.

Devica

Nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora, pa ako to možete da izbegnete vi povedite računa. Na polju ljubavi vas očekuje početak veze sa osobom koju već poznajete. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati tegobe vezane za bubrege, urogenitalni trakt, mokraćne puteve, pa posetite lekara za svaki slučaj.

Vaga

Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta novih poslova, novih projekata i uradićete sve što možete kako biste ostvarili napredovanje. Na polju emocija stanje vam je stabilno. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manji pad imuniteta i da ćete biti podložni problemima, nestabilnom stanju, pa povedite računa o sebi.

Škorpija

Možete da očekujete da će vam ovaj period biti povoljan za odmor, ne očekuje vas mnogo obaveza. Ako ste slobodni, nova ljubav bi mogla uskoro da zakuca na vaša vrata. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje, ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Bavite se sportom – to će vam sada jako prijati.

Strelac

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ciljeve koje ste sebi zadali na polju privatnog posla. Kada je u
pitanju ljubav, imate osećaj da ste spremni za zajednicu sa partnerom. Na polju zdravlja postoji neka osetljivost koja je naglašena kod vas pa možete imati probleme vezane za stomak ili grudni koš. Pazite na sebe.

Jarac

Očekuje vas period u kojem ćete uspeti da ostvarite svoje planove i da rešite neke sitne probleme. Na polju ljubavi se vidi novo poznanstvo koje će na vas pozitivno uticati. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuju vas tegobe sa disajnim putevima, prati vas kašalj, sklonost ka prehladama, pa radite na jačanju imuniteta.

Vodolija

Možete da očekujete da će vam se projekti u koje ste ulagali isplatiti i da ćete biti finansijski zadovoljni. Na polju emocija može da dođe do nekih preokreta i iznenađenja. Kada je u pitanju polje zdravlja, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa grlom, sklonost ka upalama, infekcijama kao i probleme sa zubima.

Ribe

Pred vama je povoljna faza za početak novog posla, iako treba da budete ipak strpljivi. Za ljubav vam nije sjajan period – neke stvari mogu da budu drugačije od onoga što vam se čini. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa glavoboljom, vidom, pritiskom, čestim nesvesticama, umorom i osećajem malaksalosti. Posetite lekara.