Zašto ne možete noću da spavate prema vašem horoskopskom znaku

 Zašto ne možete noću da spavate prema vašem horoskopskom znaku

Zodijak otkriva zbog čega svaki horoskopski znak pati od nesanice.

OVAN

Ovnovi previše razmišljaju kakav utisak ostavljaju na druge. Neće spavati cele noći jer će preispitivati nečije mišljenje o njima, smišljaće šta će raditi sledećeg dana dok leže u krevetu do 5 ujutru, pokušavajući da zaspe.

BIK

Bikovi ne mogu da prestanu da razmišljaju, do te mere da mogu sebe da izlude. Prelazak preko detalja iznova i iznova, sve dok se svi ne učine besmislenim – to je ono što rade, i to noću.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

Blizanci dobro spavaju, ali kada imaju nesanicu, obično se radi o nekoj odluci koju ne mogu da donesu, bez obzira koliko je lako.

RAK

Rak ima velike planove i misli na budućnost, što izaziva nesanicu i stresan nedostatak odmora u celini. Oni padaju od stresa, i uvek su nenaspavani.

LAV

Budući da je Lav opsesivan, za njih je san stvar prošlosti. Verovatno su dobro spavali kao deca, ali kao odrasli nemaju vremena za to jer smišljaju kako da zavladaju svetom ili dobiju najviše pažnje.

DEVICA

U suštini, ne postoji ništa što bi Devici omogućilo da se dobro naspava, jer rođeni u ovom znaku najviše brinu. Devica ide na posao nakon jednog sata sna i uspeva da pregura dan. Devica uspeva da preživi sa manje sna nego bilo koji drugi znak.

VAGA

Nenaspavana, pod stresom, ispunjena teskobom, Vaga nikada ne spava. Oni nose sa sobom kompleks prirodne krivice, tako da ako su uradili nešto loše, to ih neprestano muči.

ŠKORPIJA

Kada Škorpija ne spava, to je zato što kuje planove. To može biti osveta ili uništenje prijatelja, ili ne spavaju jer nisu uspeli da povrede nekoga dan ranije. Šta god da Škorpiju drži budnu noću, problem će rešiti već narednog dana.

STRELAC

Novac, novac i sve manje novca to je ono što večito muči Strelca. Oni više naglašavaju finansije nego bilo koji drugi znak. Novčani problemi čine Strelca bolesnim, a to se manifestuje kao neprestana nesanica zbog finansijskih problema.

JARAC

Jarca čini srećnim red, a ono zbog čega gube razum je nered. Dakle, kada su stvari raštrkane, neuredne ili nepredvidive, Jarac je bomba pred eksplozijom. Jarac neće moći da zaspi ako je stan u neredu ili ima neko nerešeno pitanje na poslu.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

Oni ne spavaju jer su napravili gadne stvari za koje znaju da će im se vratiti, čekaju da ih karma udari, jer znaju da su nešto loše uradili. Nesanica ih često muči, jer im je teško da žive sami sa sobom.

RIBE

Ribe ne spavaju jer postoje druge stvari koje su im važnije od spavanja, kao što je pronalaženje ko je najgora osoba koju poznaju, fiksiranje na njih, i onda smišljanje šta da urade. Ribe vole da se fokusiraju na pojedinca, obično člana porodice, a onda provedu celu noć razmišljajući o toj osobi.