Zodijak otkriva: Rođeni u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljubavnici

 Zodijak otkriva: Rođeni u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljubavnici

Kada je u pitanju seks, svi znakovi zodijaka žele da zadovolje svog partnera, ali neki su talentovaniji ljubavnici od drugih.

BIK

Vođen Venerom, planetom ljubavi, Ovan je bez sumnje najtalentovaniji ljubavnik Zodijaka. Ako imate priliku da provedete noć sa ovim super senzualnim i seksi znakom, nećete zažaliti. Bik voli da provodi vreme mazeći se u krevetu, zato nemojte računati na to da ćete spavati kada prenoćite kod Bika.

VAGA

Takođe pod vođstvom Venere, Vaga je senzualan znak kome treba seks da bi bio srećan. Vage je vrlo otmene i elegantne kada je vođenje ljubavi u pitanju, a njihova misija je da urade sve da zadovolje svog partnera. Vaga je veoma velikodušan znak koji uživa u zadovoljstvu svog partnera kada je u pitanju seks.

ŠKORPIJA

Škorpije su odlični ljubavnici i zrače seksepilom kom je veoma teško odoleti. Govoreći o seksualnosti, Škorpije se potpuno prepuštaju strastima i vole da isprobavaju nove poze u spavaćoj sobi. Neće vam biti dosadno u krevetu sa Škorpijama iako mogu biti veoma ljubomorni i posesivni, čak i kada je u pitanju seks.