Nedeljni horoskop: Lav ostaje bez važnog saradnika, Bikove čeka iznenađenje u ljubavi o kom ni ne sanjaju

 Nedeljni horoskop: Lav ostaje bez važnog saradnika, Bikove čeka iznenađenje u ljubavi o kom ni ne sanjaju

OVAN

Tranzit Sunca u dobrom aspektu na Saturn i Pluton daće totalnu jednu novu odvažnu snagu ovom znaku ali bez obzira na sve trebalo bi biti oprezan posebno za Ovna koji kreće na put ili teži nekim novim poslovima. Vaš ljubavni život u mnogo čemu zavisi od poslovnog napredovanja, imate simpatiju na radnom mestu. Ovan u braku može biti bolje od preThodnog perioda, imaćete jasnu sliku o zajednici u kojoj se nalazite. Zdravstveno morate da pazite na psihička opterećenja.

BIK

Dešavaju vam se stvari koje niste u stanju sebi da objasnite. Venera u Vodoliji pravi čuda, neko od vaših dugogodišnjih prijatelja će vam ponuditi ljubav, bićete iznenađeni da ste toliko dugo živeli u neznanju. Ulaskom Urana u Bik u vašem slučaju biće povezano sa vašim planovima i željama koje moraju da se pripreme za naredni period. Ako ste u braku nećete imati period koji je povoljan za komunikaciju, morate da smanjite silovitost u sebi kako bi ostali u dobrom odnosu. Zdravstveno ste dobro.

BLIZANCI

Brinete za svoju karijeru, opterećeni ste, možete imati gubitak novca ili uložiti u nešto što neće doneti profit. Ne menjajte posao bar ne dok ne prođu loši uticaji Sunca u kvadratu sa Jupiterom od srede. Od naredne nedelje možete da računate na stabilizaciju. Ako ste vezani za poslovni put onda ćete sigurno imati problem sa kolima. Blizanci u vezi mogu da računaju na partnerovu podršku, ukoliko tražite ljubav bićete spremni na nove izazove. Zdravstveno možete paziti na kičmu ili bubrege.

RAK

Petak i vikend su dani koji su zanimljivi za rad, jer ako nemate nadahnuće teško da ćete uspeti da se pokrenete. Tokom nedelje morate da obratite pažnju gde ulažete novac jer ste skloni gubitku. Sa Vagom možete naći sreću u ljubavi, ovo će biti spoj pun dubokuh emocija, neraskidiva veza za ceo život. Rak u braku mora da oseti veću ljubav i privrženost partneru, sa vatrenim znakom ne možete da ostvarite dobar odnos jer ste stalno u grču i svađi za prevlast. Imate dovoljno iskustva da se otrgnete od loših navika. Zdravstveno se krećite više.

LAV

Ostaćete bez saradnika koji je bio dobar u svemu, moraćete da prihvatite život onakav kakav jeste, oporavite se i napravite plan za dalju budućnost. Vi možete da sarađujete sa vatrenim znakovima jer će vam oni doneti profit i dobru saradnju. U ljubavi doći ćete u situaciju da pomažete partneru oko posla koji radi, finanasijsku pomoć morate da pružite, ako ste slobodni onda morate da potražite osobu koja teži mirnijoj vezi. Zdravstveno ste dobro, ne preterujete u radu.

DEVICA

Ako imate nerešene pravne nesuglasice, pitanja, moraćete veliki trud da uložite kako biste rešili problem, za vas je sada najbolje da tražite poslovne partnere u znaku Jarac jer su oni jedini pravi izbor za vas. Vaš ljubavni život je povezan sa zanimljivim osobama koje vole uživanje, hedonizam, sreću. U braku ste previše ponosni i nikako da tražite pomoć od partnera. Ovih dana biće nervoze, tokom vikenda računajte na bolji ishod. Zdravlje vam može biti ugroženo kroz jetru, debelo crevo.

VAGA

Posao ne mora da trpi toliko jer ste već odavno napravili odlične temelje za dobru zaradu. Iako ste u strahu često za svoju budućnost kroz finansije, vama se vrata uvek otvaraju. Sačekajte da prođe loš aspekat Sunca i Jupitera jer posle toga možete da očekujete boljitak. Svoje umeće zavođenja pokazujete gde god da se nađete. Osvojićete jednu Škorpiju na najbolji mogući način. Poznanstvo sa Strelcem je prozor u budućnost. Obratite pažnju na kičmu i lekove koje pijete.

ŠKORPIJA

Poslovno ste se zauzeli za jedan projekat koji vam donosi mnogo novca. Ponuda će biti još pod uslovom da naplatite rad, ako tražite posao onda se okrenite radu u sabraćaju ili trgovini, stabilne saradnike imate u svom okruženju. Kad volite onda su vaši ljubavni susreti povezani sa velikom strašću, ljubomora je uvek deo vašeg ljubavnog života jer bez nje ne bi bilo zanimljivo. Ako ste u vezi sa Rakom ili Vagom onda svađa, tenzija, ukoliko vaše srce traži Bika ili Lava možete da računate na srećan ishod. Zdravlje vam je osetljivo kroz čulo sluha.

STRELAC

Ne preterujte, Strelac zna da bude nezasit ali posle ima problema, što sa drugima što sam sa sobom zbog ličnog hedonizma i ambicije. Sačekajte da prođe loš aspekat Sunca i Jupitera i bićete bolji za nove projekte. Emotivno ste vezani za nove ljubavi. Nije loše da se povežete sa drugim Strelcem jer ste slični a opet tako različiti. Strelac u braku očekuje pomoć od rođaka partnera. Zdravlje bolje ali i dalje morate da vodite računa o krvnom pritisku i ishrani.

JARAC

Iako ste stalno pod pritiskom moraćete da se opustite, imaćete dodatni entuzijazam. Poslovi koji vam se nude su različiti po nekoj delatnosti i interesovanju ali opet dovoljno da se snađete i počnete da zarađujete bolje. Posao komunikacija, medija ili pisanje su vam u ovom trenutku naklonjeni. Period za vreme vikenda je vezan za ljubav i sreću sa veselim Blizancima ili strasnim i pomalo posesivnim Lavom, morate napraviti pravi izbor. Zdravlje je mnogo bolje.

VODOLIJA

Novac čuvajte kako nebiste bili gubitnik, vama predstoje nova ulaganja. Radite onoliko koliko vam je potrebno da se osposobite za jedan normalan život. Emotivno ste načeti sa osobom iz znaka Škorpija. Ona vam mnogo znači ali vam nedostaje i njegova razumnost i ponekad stabilnost. Slobodne Vodolije imaju šansu da se dobro provedu i sretnu neku sretniju i bolju ljubav za njihov pomalo usamljenički život. Subota i nedelja dobri dani za ljubav. Zdravlje vam je povezano sa nervozom.

RIBE

Ako ste neko ko voli putovanja onda ćete započeti nov posao koji vas nadahnjuje, ako volite umetnost upoznaćete mnoge zanimljive ličnosti. Ova sedmica je svakako prelomna za ovo sazvežđe pa će promena biti. Ribe u braku moraju da pokažu strpljenje partneru kako bi bili zadovoljniji i srećniji u daljoj budućnosti. Ukoliko ste usamljeni sačekajte da prođu loši uticaji na nebu kako biste lakše došli do idealne ljubavi. Zdravstveno imate problem sa snom.

Autor: Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs