Horoskop za 13. mart: Bliznaci, očekujte novčane dobitke kojima ste se tajno nadali

 Horoskop za 13. mart: Bliznaci, očekujte novčane dobitke kojima ste se tajno nadali

OVAN

Ako ste rešili da promenite način rada, danas je pravi dan za to. Vaši saradnici se već dugo pitaju da li je moguće da ste toliko tvrdoglavi. Ako ste slobodni dopašće vam se jedna Škorpija ili jedan Strelac. Mogućnost povrede.

BIK

Imate mogućnost da se sretnete sa nekim ko će biti voljan da sa vama razgovara o bitnim pitanjima u vezi sa biznisom. Položaj planeta vam donosi mogućnost rešavanja ljubavnog problema na neočekivan način.

BLIZANCI

Mogući su dobici na koje niste računali ali ste se tajno nadali da će vam stići. Iskoristite ih za dalje ulaganje u posao. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko će vas oduševiti. Nova ljubav je na pomolu.

RAK

Oni koji studiraju ili rade u obrazovanju ili bankarstvu, ne bi trebalo da posustanu u ovom trenutku, jer se ukazuju povoljni aspekti za napredak. Ako ste slobodni,verovatno ćete biti u prilici da se iznenada zaljubite u osobu koja je veoma posvećena karijeri. Nemate nikakve probleme.

LAV

Postoji mogućnost da odete na poslovni put povodom pokretanja novih projekata u okviru posla koji trenutno radite. Žudite za osobom koja je fizički daleko od vas.

DEVICA

Možda niste sjajno plaćen kako očekujete ali ćete ipak biti u stanju da ostvarite solidnu zaradu i ostavite dobar utisak na pretpostavljene. Slobodne Device mogu upoznati nekog u biblioteci, na koncertu, na putovanju. Loše varenje.

VAGA

Ovo bi mogao biti povoljan period ako ne očekujete previše ni od sebe ni od poslovnih partnera i ako najviše volite samostalne projekte. I dalje ste uporni da budete u vezi sa osobom koja nije slobodna. Moguća povreda kolena.

ŠKORPIJA

Najvažnije vam je da se dobro razumete sa kolegama, da vam imponuju na intelektualnom i duhovnom planu. Moguća je tajna ljubavna veza. Imate potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji.

STRELAC

Dobre vesti iz inostranstva u vezi priliva novca koji očeklujete već duže vreme. Mogućnost veze sa vatrenim znakom vas čini veoma srećnim. Pazite se povreda.

JARAC

Dobro se slažete sa onima koji su spremni da podrže vaše originalne zamisli u vezi novog projekta. Imate izgleda za ozbiljnu vezu sa osobom u znaku Bika.

VODOLIJA

Uvereni ste da od vas mnogo toga zavisi. Ima i istine u tome, jer ste za sada u kolektivu osoba koja najbrže i najpreciznije obavlja posao. Sve je kako treba. Nemate zamerke.

RIBE

Budite spremni da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da donese dobru saradnju sa strancima. Osećaj tuge i besa vas potpuno razdire. Da li postoji realan razlog za to?

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs