Horoskop za 14. mart: Jarčevi imaju nove poslovne ponude, ali su previše sitničavi

 Horoskop za 14. mart: Jarčevi imaju nove poslovne ponude, ali su previše sitničavi

OVAN

Ako se bavite sportom pred vama je uspešan dan. Razmislite o ponudi iz inostranstva. Imate potrebu za vezom sa partnerom koji će da vas inspiriše. Bolovi u predelu vrata.

BIK

Nemojte samo da lažno optužite nekog za grešku koja se vama potkrala. Imate potrebu za vezom sa partnerom koji će da vas inspiriše i ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše.

BLIZANCI

Bićete spremni da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji bi mogao da donese dobru saradnju sa ljudima iz sfere turizma.

RAK

Morate biti mnogo suptilniji u svojim pokušajima da se adaptirate na situaciju koja nije tako sjajna ali nije ni za očajavanje. Ima mnogo tajni u vašem životu ili nečega sa čime još uvek niste raščistili, što vas još pomalo potrese a tiče se bivšeg partnera. Slušajte svoje srce.

LAV

Tranzit Jupitera čini vas sklonim oklevanju a jedino je u dobrom poziciji za sportiste i umetnike. Vaša očekivanja od jednog vatrenog znaka su prilično nerealna naročito ako se radi o nekom ko nije slobodan.

DEVICA

Napredujete sopstvenim zaslugama, naročito ako radite u sferi telekomunikacija. Imate dosta problema u komunikaciji sa tvrdoglavim članovima porodice koji odbijaju da vas poslušaju po nekom veoma bitnom pitanju.

VAGA

Saradnja sa onima u koje do skora niste imali poverenja, posebno ako se radi o osobama koje sarađuju sa arapskim jezičkim područjem može biti ono na šta se čekali. Ljubavni život je tokom ovog perioda u drugom planu ako ste u vezi sa vatrenim ili zemljanim znakom.

ŠKORPIJA

Bilo bi mudro da se drugačije postavite prema nekom ko pokazuje koliko mu je stalo do vas. Trudite se da ostavite utisak hladne osobe, ali vam ne ide od ruke. Previše ste zaljubljeni da bi se to sakrilo.

STRELAC

Budite oprezni u radu sa Ribama ali se zato možete uzdati u Blizance i Devicu. Zaljubljeni ste do ušiju u osobu u znaku Ovna i to ne želite da krijete. Dobro zdravlje.

JARAC

Imate nove poslovne ponude ali ste skloni raspravama za sitnicu, nepotrebnom cepidlačenju ili sumnjičavosti. U stabilnoj ste vezi. Za vas nema brige. Upala krajnika.

VODOLIJA

Skloni ste preteranim troškovima što se nikako neće povoljno odraziti na vaše stanje na računu. Imate poverenja u blisku osobu da vam pomogne da osvojite osobu koja vam se sviđa. Mogući bolovi u nogama.

RIBE

Razmišljate o promeni. Sadašnji posao ne zadovoljava vaše kreativne aspiracije. Uživate u društvu osobe koju poznajete dugo. To bi moglo prerasti u trajnu vezu. Čuvajte se hladnoće.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs