Horoskop za petak, 15. mart: Rakovi izbegavajte teške reči, Device su željne strasti

 Horoskop za petak, 15. mart: Rakovi izbegavajte teške reči, Device su željne strasti

OVAN

Ovaj dan u mesecu može biti dobar za početak nove poslovne saradnje. Razmislite o tome. Svog partnera savetujte da je vreme da razmisli o svojim stavovima.

BIK

Razmišljate o privatnom poslu. Ukoliko ste kreativni i umetnost je vaše opredeljenje može biti uspeha. Želite da doživite novu eksplizivnu strasti. Novo poznanstvo vodi ka tome. U dobroj ste formi.

BLIZANCI

Ideja na pretek čekaju na realizaciju. Moguća saradnja sa Ovnom. Danas imate pune ruke posla. Blizanci druge dekade mogu imati otežanje u komunikaciji sa partnerom ili porodicom.

RAK

Izbegavajte teške reči. Kroz rad izbacite svu energiju koja vas guši. Teško da možete da funkcionišete ako nešto krene na loše. Partner čini da se osećate zadovoljno.

LAV

Vaši problemi se mogu rešiti samo ako vi donesete konačnu odluku. Vi ste veliki perfekcionista. Mnogo ljubomornih ljudi je oko vas ali vi imate svoj stav. Vaša sreća je najvažnija.

DEVICA

Na poslovnom nivou bavite se eksperimentom. Imaćete poslovni uspeh i dobru saradnju sa osobom iz znaka Ovan. Željni ste strasti i dobrog provoda. Slobodne Device sklone su avanturama. Višak energije izbacite kreativnim radom.

VAGA

Sačuvajte novac. Potreban će biti u narednom periodu zbog velikog projekta koji očekujete. Poljuljani ste odnosom sa jednim prijateljem. On je neko koga dugo poznajete, možda će otkriti emociju prema vama. Slaganje sa Lavom. Stalno ste napeti radi posla.

ŠKORPIJA

Dobar dan za finansije koji su vam i više nego potrebne. Prihvatite novu poslovnu ponudu. Zaljubljeni ste. Volite prijatnu atmosferu uz dobru muziku. Slaganje sa Rakom. Smanjite stres na poslu, postajete previše nervozni.

STRELAC

Probleme koji vas okupiraju pokušajte da ih zaobiđete. Pronađete konstruktivno rešenje problema na poslu. Imate dve osobe u planu. Škorpija ili Ovan izaberite sa kim ćete provesti vreme. Nije ništa alarmantno.

JARAC

Kao i svi Jarčevi vi ste strpljivi. Polako idete ka svom cilju a vaš cilj je novac. Potrebna vam je promena. Idete na romantični put a vaš saputnik je Rak. Morate smanjiti unos masti u organizam.

VODOLIJA

Donećete važnu odluku o promeni posla. Savet potražite od jedne Vage. Potrebna vam je nova ljubav. Vodolije u braku neka obrate pažnju na partnera. Zapostavljen je. Dovoljno energije imate da prevaziđete stres.

RIBE

Sitnice vam kvare čitav koncept rada. Bavite se kapitalnim stvarima vašeg poslovanja. Pokušajte da izađete iz kuće. Previše ste zaposleni. Povlačite se u sebe. Brinete previše o svom zdravlju.

Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs